SGK, Emekliler İçin Yeni İnternet Sitesini Hizmete Sundu

SGK tarafından başlatılan yeni internet sitesi, emekliler için özel hizmetler sunuyor. Site üzerinden emekliler, Emekli Dijital Kimlik Kartı oluşturarak indirimlerden faydalanabilecekler.

Yayınlanma:
SGK, Emekliler İçin Yeni İnternet Sitesini Hizmete Sundu

Emekliler için Yeni İnternet Sitesi emekliler.gov.tr Hizmete Açıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Türkiye genelindeki emeklilere yönelik olarak emekliler.gov.tr isimli yeni bir internet sitesi açarak, emeklilere özel hizmetleri duyurdu.

SGK'nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, Türkiye Yüzyılı emektarlarımızın 'Emekli Dijital Kimlik Kartı' hazır. Emeklilerimize özel yapılan indirimler ve birçok fırsatlara 'emekliler.gov.tr' adresi üzerinden erişebilirsiniz ifadelerine yer verildi.

Yeni internet sitesi üzerinden emekliler, kişisel olarak oluşturulacak Emekli Dijital Kimlik Kartı ile çeşitli indirimlerden faydalanabilecekler. Kart, üzerinde bulunan QR kodu sayesinde emeklilere özel sağlanan avantajlara erişimi kolaylaştıracak şekilde tasarlandı.

SGK'nin paylaşımında ayrıca, emeklilerin dijital kimlik kartını nasıl oluşturabileceklerine dair detaylı bilgi veren bir video da paylaşıldı.

Kaynak: Haber Merkezi