Özgür Özel, Asgari Ücretle Geçinilemeyeceğini Belirterek Yakın Zamanda Seçim Olabileceğini İfade Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, asgari ücrete zam yapılması gerektiğini belirterek, Ya asgari ücrete zam yapacaklar ya da biz alacağız. Geçim zorlaşırsa seçim kaçınılmaz olur dedi.

Yayınlanma:
Özgür Özel, Asgari Ücretle Geçinilemeyeceğini Belirterek Yakın Zamanda Seçim Olabileceğini İfade Etti

Özgür Özel: Partimizi önce iktidar yapacağız, sonra köylü milletin efendisi olan bir cumhurbaşkanımız olacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne İl Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Hep beraber birleşeceğiz ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni önce iktidar yapacağız, sonra sonuncusu gibi çiftçiye ‘Al ananı da git’ diyen değil; ‘Çiftçi, köylü milletin efendisidir’ diyen bir cumhurbaşkanımız olacak” dedi.

Özel'in ziyaretine CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve birçok belediye başkanı da eşlik etti.

Özel, Edirne'deki seçim sonuçlarından memnuniyetini dile getirerek, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında girdiğimiz ilk seçimleri yerel seçimleri 47 yıl sonra birinci parti olarak tamamladık. Şimdi Cumhuriyet’in ikinci yüzyılının ilk genel seçimleri geliyor. Başkanımın elinde bir anahtar var. O anahtar Edirne Belediyesi kapısının ya da Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarının anahtarı şeklinde konuştu.

Özel, partisinin önümüzdeki günlerde Edirne'de genç ve kadın bir başkanı olacağını söyleyerek, Edirne'yi dürüst, çalışkan, halkı koruyup kollayan projelerle yönetecek başkanımıza destek olacağız dedi.

CHP Genel Başkanı, gelecekte iktidara gelmeleri durumunda çiftçilere, esnafa, emeklilere ve işçilere daha fazla destek sağlayacaklarını belirtirken, mevcut hükümetin politikalarını eleştirdi.

Özel, partisinin herkese kucak açacağını vurgulayarak, Emekli maaşı, asgari ücret ve tarım desteklemeleri konusunda değişiklik yapacaklarını ve herkesi kucaklayacaklarını söyledi.

Özel, son olarak, Geçim olmazsa seçim olur diyerek, ekonomik sorunları çözmek için gereken adımları atmaya söz verdiklerini ifade etti.

Kaynak:ANKA