Mustafa Sarıgül'den uçakta iddialı açıklama: Yenileceğimizi düşünen varsa aşağı insin

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Hollanda Türkiye maçını izlemek için Almanya'ya gitti. Uçağın içinde Yenileceğimizi düşünen varsa uçaktan aşağı insin diyerek heyecanını dile getirdi.

Yayınlanma:
Mustafa Sarıgül'den uçakta iddialı açıklama: Yenileceğimizi düşünen varsa aşağı insin

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, EURO 2024 Çeyrek Final Maçı Öncesinde Takipçilerine Seslendi

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündemde kalmaya devam ediyor. Sarıgül, bu sefer uçaktan takipçilerine seslendi.

Türkiye, EURO 2024 çeyrek final maçında bugün Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşma 22:00’de başlayacak.

Almanya'ya giden ve maçı izlemek üzere uçakla seyahat eden CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, uçaktan çektiği videoda Yenileceğimizi düşünen uçaktan insin şeklinde bir çağrıda bulundu.

Sarıgül, maç sonucuyla ilgili yapılan Yenileceğimizi düşünen varsa uçaktan aşağı insin şeklindeki yorumuyla dikkat çekti. Sorulan Yenilirsek hangi takımı destekliyorsunuz? sorusuna ise Böyle bir soruyu sorulmamış kabul ediyorum. Yenileceğimizi düşünen varsa uçaktan aşağı insin sen de dahil olmak üzere. Böyle bir soru yok şeklinde cevap verdi.

Haber Merkezi