Chp'li çelik'ten 1 mayıs için hukuki destek hattı duyurusu
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için partinin hukuki destek hatlarını duyurdu. Çelik, milletvekilleri ve avukatlardan oluşan bir heyetin İstanbul'daki tüm 1 Mayıs etkinliklerini takip edeceğini belirtti. Şişli Meydanı'ndaki öğrenci buluşma noktasını da bizzat takip edeceğini açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için partisinin hukuki destek hatlarını kamuoyuyla paylaştı. Çelik, milletvekilleri ve avukatlardan oluşan bir heyetle İstanbul'daki tüm 1 Mayıs etkinliklerini yakından takip edeceklerini belirtti.
CHP'DEN 1 MAYIS'A HUKUKİ DESTEK
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, partinin hukuki destek mekanizmalarını aktardı.
Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
"Yaşasın 1 Mayıs!
Yarın Şişli Meydanı'nda öğrencilerin buluşma noktasını milletvekili ve avukat heyetimizle bizzat takip edeceğim.
Milletvekili ve avukatlarımızdan oluşan heyetimizle İstanbul’daki 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü etkinliklerinin tümünü takip ediyor olacağız.
Kadıköy ve Kartal’daki etkinlikleri Hukuk Komisyonumuzla takip edeceğiz.
CHP SAHADA OLACAK
Çelik, "Emeğin ve emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz! Dün, bugün ve yarın hak ihlaline uğrayan vatandaşlarımız Hukuki Destek Hattımıza ulaşabilirler" diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Merkezi