Chp'li belediyeler orman yangınları ve çevre felaketlerini görüşmek için toplanacak

CHP'li 14 büyükşehir belediyesinin temsilcileri, orman yangınları ve çevre felaketlerine karşı işbirliği ve dayanışma yöntemlerini geliştirmek için bir araya gelecek.

Yayınlanma:
Chp'li belediyeler orman yangınları ve çevre felaketlerini görüşmek için toplanacak

Cumhuriyet Halk Partili 14 Büyükşehir Belediyesi Afet Durumlarında İşbirliği ve Dayanışma Konusunda Toplanıyor

Cumhuriyet Halk Partili 14 Büyükşehir Belediyesi'nden temsilciler, orman yangınları ve çevre felaketleri konulu toplantıda afet durumlarında işbirliği ve dayanışma yöntemlerini geliştirmek üzere bir araya geliyor.

Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediyeleri genel sekreter yardımcıları, itfaiye ve afet işleri daire başkanları, afet durumlarında ve sonrasında daha güçlü iş birliği ve dayanışma sağlanması için yöntemleri tartışmak üzere yarın (10 Temmuz 2024 Çarşamba) bir araya gelecekler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve CHP PM Üyesi Baran Bozoğlu'nun başkanlığında gerçekleşecek olan koordinasyon toplantısı, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Yüreğir Kültür Merkezi'nde saat 11.00'de başlayacak.

Toplantının açılış konuşmalarını Gökan Zeybek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer yapacak.