Cem Adrian Kültür Yolu Festivali'nde Sahnede Saldırıya Uğradı: Pet Şişi İle Vuruldu

Van’da düzenlenen ‘Kültür Yolu Festivali’nde Cem Adrian sahneye çıktığı sırada, seyircilerden biri şarkıcının yüzüne pet şişe attı. Olay büyük şaşkınlık yarattı ancak Cem Adrian konserine ara vermeden devam etti.

Yayınlanma:
Cem Adrian Kültür Yolu Festivali'nde Sahnede Saldırıya Uğradı: Pet Şişi İle Vuruldu

Cem Adrian Konserinde Yaşanan Olay

Van Atatürk Kültür Parkı'nda binlerce hayranın katılımıyla gerçekleşen konserde Bengü’nün ardından sahneye çıkan Cem Adrian, beklenmedik bir olayla karşılaştı. Şarkılarını seslendirirken bilinmeyen bir kişi tarafından fırlatılan pet şişesiyle yüzüne isabet alan şarkıcı, konserine ara vermeden devam etti.

Sahne enerjisini kaybetmeyen Adrian, hayranlarının coşkulu alkışları arasında saldırgan kişiye karşı sakin bir tutum sergiledi. Mikrofonu eline aldığında Elimdeki gülü az önce pet şişe atan dostuma armağan ediyorum. Siz iletirsiniz ona, bayağı çalışmış olmalı ki hedefi tam doğru vurdu diyerek olaya karşı espri yapmayı tercih etti.

Konserin ardından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Cem Adrian, Mahcubiyet ile ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Bir gül bahçesinde gibiydim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez ‘ki ben dikeni de severim gülden ötürü...’ Muhteşemdiniz Van. Her şey için minnettarım dedi.

Kaynak: Haber Merkezi