Bolu Belediye Başkanı Özcan, Merih Demiral için Bozkurt İşareti Yapan Heykel Dikme Sözü Verdi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Merih Demiral'ın UEFA'dan aldığı 2 maç men cezasına tepki göstererek, Demiral'ın bozkurt işareti yapan heykelini Bolu'ya dikeceğini söyledi. Özcan, Haydi bakalım Avrupa bana da ceza yazsın bakalım dedi.

Yayınlanma:
Bolu Belediye Başkanı Özcan, Merih Demiral için Bozkurt İşareti Yapan Heykel Dikme Sözü Verdi

UEFA, Merih Demiral'a 2 Maç Men Cezası Verdi

UEFA, EURO 2024 Son 16 Turu’nda Türkiye’nin Avusturya ile karşı karşıya geldiği maçta, galibiyeti getiren golleri atan Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı. Bugün açıklanan karara göre, Demiral'a ‘Genel davranış ilkelerine uymaması, temel terbiye kurallarını ihlal etmesi, spor etkinliklerini sportif olmayan gösteriler için kullanması ve futbol sporunu itibarsızlaştırması’ gerekçesiyle 2 maç ceza verildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, UEFA'nın kararına tepki gösterdi. Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Merih Demiral’a verilen cezayı şiddetle ve nefretle kınıyorum! Bu cezayı engelleyemeyen Futbol Federasyonu’nu lanetliyorum. Size söz Merih Demiral’ın bozkurt işareti yapan heykelini Bolu’ya dikeceğim! Hadi bakalım Avrupa bana da ceza yazsın bakalım” dedi.