14 yaşındaki çocuk bıçaklı kavgada yaralandı, 17 yaşındaki şüpheli ve 3 arkadaşı gözaltına alındı

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada 14 yaşındaki bir genç, 17 yaşındaki bir başka genç tarafından bıçakla ağır yaralandı. Yaralı genç ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırgan ve 3 arkadaşı olay yerinden kaçtı. Ancak polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yayınlanma:
14 yaşındaki çocuk bıçaklı kavgada yaralandı, 17 yaşındaki şüpheli ve 3 arkadaşı gözaltına alındı

Yakutiye'de Genç Adam Saldırıya Uğradı

Olay, 15.30 sıralarında Yakutiye ilçesindeki Park 25'te meydana geldi. İddiaya göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle Ö.G. ile kavga eden D.Y., bıçakla göğsünden ağır şekilde yaralandı. Yaralı halde kaçan D.Y., bir apartmana sığındı. Bölge halkının yardımıyla bir sandalyeye oturtulan genç adam, ambulansla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olayın ardından kaçmaya çalışan şüpheli Ö.G. ve beraberindeki 3 arkadaşı için polis tarafından arama başlatıldı. Şüpheliler, Tren Garı çevresinde görüldüğü ihbarı üzerine mahalle arasında yakalandı. Üst araması sonrasında polis merkezine götürülen şüphelilerden olayda kullanılan bıçak da ele geçirildi.

Kaynak: Haber Merkezi