Xiaomi'den Yeni Tablet: Redmi Pad Pro 5G Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Redmi Pad Pro adlı üst düzey tablet cihazının 5G sürümü duyuruldu.

Yayınlanma:
Xiaomi'den Yeni Tablet: Redmi Pad Pro 5G Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi Yeni Redmi Pad Pro 5G Modelini Duyurdu

Xiaomi tarafından Nisan ayında duyurulan Redmi Pad Pro’nun yeni sürümü piyasaya çıktı. Önceki modelde yalnızca Wi-Fi bağlantısı desteği bulunan Redmi Pad Pro, güncellenmiş sürümünde 5G bağlantı desteğine sahip. Çift SIM kart girişi olan model, güçlü donanımıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi’nin yeni tableti ilk olarak Çin pazarında piyasaya sürüldü ancak CEO Lei Jun, ürünün küresel pazarda da satışa sunulacağını açıkladı. Teknik özellikler açısından ana modelle benzer olan tabletin detayları kamuoyuna açıklandı. İşte Redmi Pad Pro 5G’nin özellikleri ve fiyatı…

Gelişmiş bir görüntüleme deneyimi sunan Redmi tablet, 12.1 inç büyük bir LCD ekranla geliyor. 2560x1600 piksel 2.5K çözünürlüğe sahip ekran, akıcı bir deneyim için 120 Hz yenileme hızı sunuyor. 600 nit parlaklık oranı ve Dolby Vision desteği bulunan ürün, Corning Gorilla Glass 3 cam koruma teknolojisiyle güçlendirilmiş.

Redmi Pad Pro 5G, Qualcomm’un sekiz çekirdekli Snapdragon 7s Gen 2 işlemcisini kullanıyor. Bu sayede üst düzey performans ve verimlilik sunuluyor. 8 GB RAM ve 256 GB UFS 2.2 dahili depolama alanı bulunan cihaz, 1.5 TB’a kadar genişletilebilir microSD kart desteği sunuyor. Android 14 tabanlı HyperOS ile kutudan çıkan ürün, kullanıcı dostu bir deneyim vaat ediyor.

Ön ve arka kısımda 8 MP kamera bulunan Redmi Pad Pro 5G, 33 watt hızlı şarj destekli 10.000 mAh pil kapasitesine sahip. Dört hoparlör sistemi, Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6 ve USB-C 2.0 bağlantı girişleriyle donatılmış.

Çin’de satışa sunulan ve yakın zamanda küresel piyasada da yerini alması beklenen Redmi Pad Pro 5G, 1.999 Çin Yuanı (vergiler hariç yaklaşık 9.000 TL) başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu.