Vivo S19 serisi, amiral gemilerine rakip olarak piyasaya sürüldü

Yüksek performans sunan Vivo S19 serisi akıllı telefonlar artık satışta! İşte özellikleri ve fiyatları...

Yayınlanma:
Vivo S19 serisi, amiral gemilerine rakip olarak piyasaya sürüldü

Vivo’nun Yüksek Performans Vaat Edilen İki Yeni Telefonu Piyasaya Çıktı

Vivo S19 serisi akıllı telefon ailesi resmen tanıtıldı. Şık bir tasarımla karşımıza çıkan cihazlar, amiral gemisi katili donanımlarıyla heyecan uyandırdı.

Şimdiye kadar çok sayıda söylenti haberiyle gündeme gelen yeni Vivo telefonları ilk olarak Çin pazarında satışa sunuldu. Geçen yılın Aralık ayında duyurulan Vivo S18 ve S18 Pro‘nun yerini alacak olan modeller, önceki modellere göre birçok iyileştirmeyi de beraberinde getiriyor.

Serin Standart Modelinde Düz Bir Ekran Tasarımı Karşımıza Çıkıyor

Serin standart modelinde düz bir ekran tasarımı karşımıza çıkarken, “Pro” sürümünde ise kavisli ekrana yer veriliyor. Serinin iki cihazında da Full HD+ çözünürlük kalitesini destekleyen 6,78 inç OLED ekran bulunuyor. 120 Hz yenileme hızı ile güçlendirilen ekranda ayrıca 4.500 nit tepe parlaklık imkanı yer alıyor.

Vivo S19 Serisi Modelleri Kamera Performanslarıyla Dikkat Çekiyor

Vivo S19 serisi modelleri kamera performanslarıyla dikkat yaratıyor. Serinin standart modelinde optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 50 MP ana kamera ve 8 MP ultra geniş açılı lensten oluşan çift kamera modülü bulunuyor. Vivo S19 Pro’da ise 50x dijital yakınlaştırma destekli 50 MP telefoto sensör sunuluyor. Her iki cihazın ön kısmında da 50 MP selfie kamerası taşınıyor.

OriginOS 4 Arayüzüyle Çalışan Cihazlar

Android 14 işletim sistemini temel alan OriginOS 4 arayüzüyle çalışan cihazlar 12 GB’a kadar RAM ve 512 GB’a kadar dahili depolama alanı sunuyor. Serinin standart modeli Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 çipinden güç alırken, S19 Pro’da ise Dimensity 9200+ çipi karşıla çıkıyor.

Yeni Vivo Telefonları Batarya Güçleri Konusunda Farklılık Gösteriyor

Yeni Vivo telefonları batarya güçleri konusunda da ufak farklılıklara sahip. Standart modelde 6.000 mAh, “Pro” sürümünde ise 5.500 mAh pil kapasitesi yer alıyor. Her iki cihazda da 80 watt hızlı şarj desteği bulunuyor.

Fiyatlar ve Satış Bilgileri

İlk olarak Çin’de satışa sunulan Vivo S19’un fiyatı 2.499 Çin Yuanı (vergiler hariç yaklaşık 11 bin TL) olarak açıklanıyor. Vivo S19 Pro ise 3.299 Çin Yuanı (vergiler hariç yaklaşık 15 bin TL) başlangıç fiyatıyla listeleniyor.