Realme Narzo N65 uygun fiyatıyla piyasaya sürüldü: Özellikleri ve fiyat detayları açıklandı

Realme, uygun fiyat arayanlar için şaşırtıcı bir seçenek sunuyor. Bütçe dostu fiyatıyla tanıtılan Realme Narzo N65 modeli dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Realme Narzo N65 uygun fiyatıyla piyasaya sürüldü: Özellikleri ve fiyat detayları açıklandı

Realme Narzo N65 Teknik Özellikleri ve Fiyatı Resmi Olarak Açıklandı

Realme Narzo N65 teknik özellikleri ve fiyatı bugün resmi olarak açıklandı. Hindistan pazarında Amazon platformunda satışa sunulan cihaz, büyük dairesel kamera modülü ve zarif tasarımıyla dikkat çekiyor.

Realme’nin yeni telefonu uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Bütçe dostu rakamlarla tüketicilere hitap eden cihaz, fiyatına göre iddialı özellikler sunuyor. 50 MP ana kamerasıyla gelişmiş mobil fotoğrafçılık deneyimi sunan model, Dimensity 6300 çipinden güç alıyor. İşte Realme Narzo N65’in tüm detayları…

Realme telefonu HD+ çözünürlükte 6,67 inç IPS LCD ekrana sahip. 650 nit tepe parlaklığı ve 120 Hz yenileme hızıyla etkileyici bir akıcılık sunuyor.

Realme Narzo N65 modeli 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanıyla donatılmış. Ayrıca microSD kart ile hafıza genişletme imkanı bulunuyor. Telefon, MediaTek Dimensity 6300 yonga setiyle başarılı bir performans sergiliyor.

Önde 8 MP selfie kamerası bulunan Realme modeli, arka tarafta 50 MP ana kamera ile güçlü bir mobil fotoğrafçılık deneyimi sunuyor. Ayrıca çift kamera setinde 2 MP’lik bir makro sensör bulunmaktadır.

15 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil kapasitesine sahip Realme Narzo N65, Android 14 tabanlı Realme UI kullanıcı arayüzüyle çalışıyor. İki büyük Android güncellemesi ve üç yıllık güvenlik güncellemesi desteği sunulmaktadır.

Realme’in yeni cihazı, altın ve yeşil renk seçenekleriyle 31 Mayıs tarihinde Hindistan pazarında satışa sunulacak. Fiyat-performans odaklı telefon 11.499 Hindistan Rupisi karşılığında satılacak, güncel kur üzerinden yaklaşık 4.500 TL’ye denk gelmektedir.