Nothing Phone (2a) Special Edition Tanıtıldı: İşte Fiyat Bilgisi

Limitli sayıda üretilen ve benzersiz tasarımlı Nothing Phone (2a) Special Edition şimdi satışa sunuldu.

Yayınlanma:
Nothing Phone (2a) Special Edition Tanıtıldı: İşte Fiyat Bilgisi

Nothing Markasından Yeni Bir Sürpriz: Phone 2a Special Edition

Yenilikçi tasarımlara sahip akıllı telefon modelleriyle dikkatleri üzerine çeken Nothing markası, özel bir sürümle karşımıza çıktı. Son zamanlarda ortaya atılan bazı söylentiler, Phone 2a modelinin yakında yeni bir renk seçeneğiyle piyasaya çıkacağını belirtiyordu. Ancak şirket, bir sürpriz yaparak yeni bir renk seçeneği değil, özel bir sürüm olan Nothing Phone (2a) Special Edition'ı tanıttı.

Nothing markasının yeni telefonu, kırmızı, sarı ve mavi renk seçeneklerini bir araya getirerek benzersiz bir ürün sunuyor. Şirketin duyurduğu yeni özel sürüm, bu üç rengi markanın tek bir modelinde birleştiriyor. İşte Nothing'in yeni telefonuyla ilgili tüm detaylar…

Yeni Nothing telefonu, donanım açısından standart modelin hemen hemen tüm özelliklerini koruyor. 6,7 inç AMOLED ekranla gelen cihaz, Glyph arayüzüyle markanın karakteristik tasarımını devam ettiriyor. 120 Hz yenileme hızıyla akıcı bir ekran performansı sunan modelde 1.300 nit tepe parlaklık, 1080×2412 piksel çözünürlük ve HDR10+ desteği bulunuyor.

MediaTek Dimensity 7200 Pro işlemcisiyle donatılan Nothing Phone (2a) Special Edition modeli, 12 GB'a kadar RAM ve 256 GB'a kadar dahili depolama alanıyla geliyor. 45 watt hızlı şarj özelliği sayesinde sadece 23 dakikada yüzde 50 şarj dolumu gerçekleştirebilen model, 1 saat içinde yüzde 100 şarj olma imkanı sunuyor. Ayrıca cihazın 5.000 mAh'lik kullanıcı dostu bir pil ömrüne sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

Arka tarafta optik görüntü sabitleme desteğiyle donatılmış 50 MP ana kamera bulunan Nothing cihazı, çift kamera kurulumunu 50 MP'lik geniş açılı bir lensle tamamlıyor. Ön tarafta ise 32 MP çözünürlüğünde bir lensle selfie çekimleri ve görüntülü görüşmeler yapabilirsiniz. Cihaz, kutudan çıkar çıkmaz Android 14 tabanlı Nothing OS 2.5.5 işletim sistemiyle çalışıyor.

Serinin yeni telefonu, bugün Nothing'in resmi web sitesi üzerinden satışa sunuldu. Orta segment akıllı telefon pazarı için yüksek performans sunan bu model, 12 GB RAM ve 256 GB depolama seçeneğiyle 379 Euro fiyat etiketiyle satın alınabilir.