Microsoft'un yapay zekası Copilot, Telegram için kullanıma sunuldu

Microsoft'un geliştirdiği Copilot yapay zekası artık Telegram uygulamasında! Copilot for Telegram botu kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Yayınlanma:
Microsoft'un yapay zekası Copilot, Telegram için kullanıma sunuldu

Microsoft yapay zekası Copilot, Telegram platformunda da kullanıma sunuldu

Microsoft tarafından geliştirilen Copilot yapay zekası artık popüler mesajlaşma uygulaması Telegram platformunda da kullanılabilir. Beta sürümünde olan Copilot for Telegram botu, kullanıcılara sunulmaya başladı. Bu AI tabanlı sohbet robotu, OpenAI firmasının GPT modeli ve Microsoft'un sahibi olduğu Bing arama motoruyla entegre bir şekilde çalışıyor ve Telegram kullanıcılarına çeşitli kolaylıklar sağlıyor.

Telegram, WhatsApp alternatifi olan anlık mesajlaşma uygulamaları arasında en popüler seçeneklerden biri ve sürekli olarak yeni özelliklerle gelişmeye devam ediyor. Copilot yapay zekası ile yapay zeka çağına adım atan Telegram, kullanıcılar için daha kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Microsoft yapay zekası, Telegram kullanıcılarına pratik bir deneyim sunuyor. Doğal dile ayak uydurabilme özelliği sayesinde kullanıcıların sorularını hızlı bir şekilde yanıtlayabiliyor ve uygulamadan çıkmadan Copilot'u kullanma imkanı sağlıyor.

Copilot yapay zekasına Telegram üzerinden erişmek için uygulamada arama kısmına Copilot yazmanız veya doğrudan @CopilotOfficialBot adresine gitmeniz yeterli olacaktır. Bağlandıktan sonra oturum açarak bu hizmetten faydalanabilirsiniz.

Copilot for Telegram botu, pek çok konuda kullanıcılara yarar sağlıyor. Botun sunduğu özellikler arasında en son çıkan oyunlar için hile kodları, dizi-film önerileri, flört ipuçları, yemek tarifleri, spor sonuçları, müzik önerileri, zeka oyunları, seyahat ipuçları ve fitness rehberi gibi konular bulunuyor.

Copilot for Telegram'ı kullanabilmek için hizmet şartlarını kabul etmeniz ve Telegram hesabınızı eşleştirmeniz gerekiyor. Sonrasında komut metinleriyle hizmeti kullanabilir ve çeşitli işlemler yapabilirsiniz. Botun günlük etkileşim sınırı ise 30 olarak belirlenmiş durumda.