Zerrin Özer'in Tedavi Süreci ve Açıklamaları

Zerrin Özer, uzun süredir kronik rahatsızlığı sebebiyle sağlık sorunları yaşıyordu. Sanatçı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, tedavisine Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde devam edileceğini söyledi. Özer, hastanede gerekli tüm tetkiklerin yapıldığını ve tedavisine başlandığını belirtti.

Yayınlanma:
Zerrin Özer'in Tedavi Süreci ve Açıklamaları

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, kronik rahatsızlığı nedeniyle bir süre Darülaceze’de tedavi gördükten sonra Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavisine devam etme kararı aldı. Özer, sağlık durumu hakkında sosyal medyadan bazı açıklamalar yaptı:

Darülaceze'deki Tedavi Sonrası Hastaneye Nakil

Zerrin Özer, Darülaceze’deki tedavisinin ardından yaşadığı denge problemleri nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne nakledildi. Sanatçı, tedavi sürecinin bundan sonra Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde devam edeceğini duyurdu.

Ziyaret ve Takip

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, Zerrin Özer’i Darülaceze’de ziyaret etmiş ve sanatçının tedavisini takip edeceklerini belirtmişti.

Teşekkür Mesajı

Zerrin Özer, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu ve Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit’e sağlık durumu hakkında yaptığı destek ve katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Sosyal Medya Açıklaması

Sanatçı, hastane nakli ve tedavi süreci hakkındaki bilgileri sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Zerrin Özer’in sağlık durumunun ilerleyen günlerde nasıl gelişeceği, tedavi sürecinin seyri ve kamuoyunun ilgisi, sanatçının hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

173432457-aw08858201.jpeg