Engin Öztürk'ün Yeni Dizi Projesi Belli Oldu!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Engin Öztürk, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun Alim Yapım'ı tarafından hayata geçirilen yeni bir dizi projesinde başrolde yer alacak. Projede Öztürk'e, genç kızların sevdiği oyuncu Alperen Duymaz eşlik edecek.

Yayınlanma:
Engin Öztürk'ün Yeni Dizi Projesi Belli Oldu!

Engin Öztürk, son olarak izleyicilerle "Sıfırıncı Gün" dizisinde buluşmuştu. Şimdiyse, yeni bir projeyle dizi setlerine dönüş yapmaya hazırlanıyor. Bu yeni projede Öztürk, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun kurucusu olduğu Alim Yapım'ın imzasını taşıyan bir diziyle anlaştı.

Yeni Projede Heyecan Verici Bir İkili: Öztürk ve Duymaz

Bu projede, Engin Öztürk'e başrolde genç kızların beğeniyle takip ettiği Alperen Duymaz eşlik edecek. Dizinin diğer detayları henüz açıklanmasa da, oyuncu kadrosunun oldukça iddialı isimlerden oluştuğu belirtiliyor.

Ayrıca, kadın başrol oyuncusu için de iddialı bir isimle görüşüldüğü ifade ediliyor. Projeye dair daha fazla bilginin önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor. Bu yeni dizi, hem Engin Öztürk hem de Alperen Duymaz'ın hayranlarını heyecanlandıran bir işbirliği olarak öne çıkıyor ve dizi dünyasında merakla beklenen bir gelişme olarak dikkat çekiyor.

kapak-140411.jpeg

Engin Öztürk Kimdir?

Engin Öztürk, 28 Eylül 1986 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi. Babası Selanik göçmeni babası asker emeklisi, annesi ev hanımıdır. Çocukluğu ve ilk gençliği Eskişehir’de geçirdi. Eskişehir Fatih Anadolu Lisesini tamamladı. Daha sonra 2008 yılında başladığı yüksek öğrenimini 2012 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Konservatuar Bölümünde bitirdi. Bu arada, baba mesleğinde eğitim için Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna girmiş, okuldan 2005 yılında mezun olmuş, fakat sonra askerliğin kendine göre bir meslek olmadığını düşünerek bırakmıştı.

Öztürk, 2010 yılında seçmelerine katıldığı Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde seçmeleri kazandı ve bu ilk rolü ile oldukça başarılı bulundu. Sonra, hem okuyup hem çalıştığı dönemlerde çalıştığı barın sahibi olan Erdal Beşikçioğlu kendisinin başrol aldığı "Behzat Ç. " adlı polisiye dizisinde "Komiser Emr"e rolünü, sonra da "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde "II. Selim"i, "Hayat Yolunda" dizisinde "Dr. Cem Korcan" karakterini, "Hatırla Gönül" dizisinde "Yusuf "karakterini, "Çanakkale Yolun Sonu" filminde "Mustafa Kemal Atatür" rolünü canlandırmıştır.

Bunun yanı sıra Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde II. Selim rolünü üstlenmiştir. Star Tv'de yayınlanan Hatırla Gönül dizisinin iç mimarlık okuyup marangoz olan Yusuf rolünü canlandırmış. En son 2016 Aralık'ta bitmiş olan Yüksek Sosyete adlı dizide Kerem Özkan karakterini canlandırmıştır.

Engin Öztürk son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Günalp karakterine can vermektedir.