Yeşilçam Yıldızı Filiz Akın Hastaneye Kaldırıldı: İşte Sağlık Durumu

Yeşilçam'ın sevilen ismi Filiz Akın, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile hastaneye kaldırılmasının ardından sağlık durumuna ilişkin güncel bilgileri paylaştı.

Yayınlanma:
Yeşilçam Yıldızı Filiz Akın Hastaneye Kaldırıldı: İşte Sağlık Durumu

Filiz Akın'ın Sağlık Durumu Hakkında Önemli Açıklama

Türk sinemasının efsanevi isimlerinden Filiz Akın, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Akın, 10 Ekim'de yüksek ateş ve şiddetli öksürük gibi Covid-19 benzeri belirtilerle hastaneye yatırıldığını belirtti. Ünlü oyuncu, daha önce de bir operasyon geçirmiş ve sağlık durumunun takipçileri tarafından yakından izlendiğini belirtmişti.

Filiz Akın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "10 Kasım'da şiddetli öksürük, ateş yükselmesi, Covid-19 benzeri şikayetlerle hastanede o gece yatmak zorunda kaldım. Ertesi gün tedaviye harfiyen evde devam etme şartıyla taburcu edildim. İnşallah bugün yapılacak kontrollerde ‘İyileşme yolundasınız’ denir" ifadelerini kullandı.

Akın'ın sağlık durumu ile ilgili gelişmeler hayranları ve sinema dünyasını yakından ilgilendiriyor. Yeşilçam'ın unutulmaz ismi, geçirdiği operasyon sonrası sağlığını yakından takip ediyor ve bu süreci takipçileriyle paylaşıyor.

adsiz-tasarim-2023-11-22t140613733.webp

Oyuncu sözlerine "Öyle de oldu.... Biraz daha ilaç alacağım ama daha iyiye gidiyor. Hiç endişe edecek bir durum yok. Tüm iyilik dilekleriniz ve ilginize çok teşekkür ederim. Bana moral oldunuz" devam etti.

ÜÇ GÜN BOYUNCA YOĞUN BAKIMDA KALMIŞTI

Kulağının üst kısmındaki kanserleri doku nedeniyle ameliyat masasına yatan Filiz Akın, tedavi süreci hakkında bilgi verdi. Peş peşe ameliyat olan usta oyuncu, "Tüm ilaç ve tedavilere rağmen -böyle değilim am hâlâ iyileşmiş değilim ama yakındır" dedi. Akın, yaz aylarının başında üç gün yoğun bakımda kaldı ve bir süre sonra normal odaya alınmıştı.