Ünlü Oyuncu ve Sunucu Evrim Akın Sağlık Durumu ve Programı Hakkında Konuştu!

Evrim Akın, sağ gözünden geçirdiği bir operasyonun ardından hastaneden çıkarken basın mensuplarına bilgi verdi. "Diğer gözüme mercek takılmıştı, şu an bir sıkıntı yok, görebiliyorum" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Yayınlanma:
Ünlü Oyuncu ve Sunucu Evrim Akın Sağlık Durumu ve Programı Hakkında Konuştu!

Ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, sağlık durumu ve Kanal D'de yayınlanan 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programı hakkında konuştu. Sağ gözündeki bandajın sebebini açıklayan Akın, programın reyting başarısından ve aile içi evlilik kararlarından bahsetti. Ayrıca, programın özel konuklarına da değindi ve Tarkan ile Sezen Aksu'nun evlerine gitmek istediğini dile getirdi. Evrim Akın'ın sağlık durumu ve programı hakkındaki açıklamaları ilgiyle takip ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Bahçelievler'de özel bir hastaneden çıkan ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, sağ gözündeki bandajıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ayrıca Kanal D'de yayınlanan 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programı hakkında da konuşan Akın, ilginç açıklamalarda bulundu.

Yüzümüz Gülüyor Neyse Ki!

Ünlü sunucu, Kanal D'de yayınlanan 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programına dair de konuştu. Programın reytinglerinin iyi olduğunu belirterek, "Reytingler iyi olunca böyle yüzümüz gülüyor" dedi.

Biz Bize Yetiyoruz!

Evrim Akın, ailesiyle birlikte yaşadığı evlilik konusuna da değindi. Annem, kardeşi ve abisinin evlenmesini istemediğini ve kendisinin de aynı fikirde olduğunu söyleyerek, "Biz bize yeteriz ve böyle mutluyuz" açıklamasını yaptı.

Ayrıca, programın bazı bölümlerine değinen Akın, özellikle Erman Toroğlu'nun katıldığı bölümü övdü ve Tarkan ile Sezen Aksu'nun evlerine gitmek istediğini dile getirdi. Kendisinin Tarkan hayranı olduğunu belirten Akın, programın keyifli geçtiğini ifade etti.

Evrim Akın'ın sağlık durumu ve programı hakkında yaptığı açıklamalar, izleyiciler ve takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı. Sosyal medya gündeminden bir süre önce kayıplara karışan Evrim Akın hastalık konusuyla tekrardan gündeme geldi. Bir süre daha sosyal medyada ismi yankılanacağa benziyor.