Tuğba Özay Şehir Hayatından Kaçıp Karavanda Yaşamaya Başladı

Ünlü manken Tuğba Özay, yaşanan depremler ve yoğun şehir hayatından uzaklaşarak karavan yaşamına geçiş yaptı. Özay, bu yeni yaşam tarzını ve karavanına dair detayları '2. Sayfa' programında paylaştı.

Yayınlanma:
Tuğba Özay Şehir Hayatından Kaçıp Karavanda Yaşamaya Başladı

Depremler ve şehir hayatının kalabalığı birçok ünlü ismi doğaya yönlendiriyor. Bu ünlülerden biri de manken Tuğba Özay. Şehrin gürültüsü ve kalabalığından sıkılan Özay, doğayla iç içe bir yaşam tarzını tercih etti. "Deprem korkusundan ziyade insan korkusu var" diyen Özay, karavan hayatına geçtiğini ve bu yeni yaşam biçimini '2. Sayfa' programında anlattı.

658ac53e9bb66591-w1200xh683.webp

Karavan Hayatına Adım Atan Tuğba Özay'ın Yeni Yaşamı

Tuğba Özay, karavana olan ilgisinin her zaman olduğunu söyledi. Eski yarış motorunu satıp, aldığı karavanla yeni bir başlangıç yaptı. "Karavan merakım hep vardı" diyen Özay, motosikletini değerinin altında bir fiyata satarak karavanını aldığını belirtti. Kendi ifadesiyle Özay "Karavan merakım hep vardı. Yarış motorum vardı, onu sattım karavanı aldım. Motosikletimi değerinin altında sattım. 150 bin liraya... Üzerine ekleme yaptım. Bu karavanı da değerinin altında bir paraya aldım.

"Şu an çok revaçta."

Bu biraz lüks bir karavana giriyormuş çok daha büyükleri de var ama daha salaş, sade olanlar daha uygun fiyatlara da var. Şu an çok revaçta." dedi.

estetik-yaptirmadigini-soyleyen-tugba-ozay-guzellik-sirrini-acikladi-e1666173369145.jpeg

Tuğba Özay, karavanıyla 2-3 kez tura çıktığını ve "kamplumbağa gibi evim sırtımda" diyerek bu yeni hayat tarzını benimsediğini açıkladı. Ancak, karavanda duş almadığını ve tuvalet ihtiyaçlarını karşılamadığını da dile getirdi. Bu yeni yaşam tarzı, Özay için şehir hayatının stresinden uzaklaşıp doğa ile iç içe olmanın bir yolu olarak öne çıkıyor. Özay'ın bu tercihi, onun doğaya olan sevgisini ve şehir hayatından uzaklaşma arzusunu yansıtıyor.