Taylor Swift'den Rekor Kıran Dünya Turnesiyle Tarihi Başarı!

ABD'li şarkıcı Taylor Swift, müzik kariyerindeki olağanüstü başarıları ve 'Eras' adlı dünya turnesinin rekor kıran bilet satışları ile Time dergisi tarafından 2023 Yılın Kişisi olarak seçildi. Bu başarısı, Swift'in müzik dünyasındaki etkileyici yerini ve popüler kültür üzerindeki etkisini bir kez daha kanıtlıyor.

Yayınlanma:
Taylor Swift'den Rekor Kıran Dünya Turnesiyle Tarihi Başarı!

Kariyeri boyunca birçok ödülle taçlandırılan ve müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan ABD'li şarkıcı Taylor Swift, Time dergisi tarafından 2023 Yılın Kişisi (Person of the Year) seçildi. Şarkılarıyla kırdığı rekorlar, dünya turnesiyle ses getirmesi ve turne filmiyle sinema tarihine geçmesi gibi başarılarının yanı sıra, ABD ekonomisine olan büyük katkıları da bu seçiminin nedenlerinden biri oldu.

Eras Turnesi ve Müzik Dünyasındaki Başarısı

Swift'in 'Eras' adlı dünya turnesi, Pollstar verilerine göre bu yıl 1 milyar doları aşarak şarkıcıyı bu rakama ulaşan ilk sanatçı yaptı. Turnenin bitimine kadar bu rakamın 2 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Swift, şimdiye kadar 60 konser verdi ve turnesi 4,5 milyon bilet satış rakamına ulaştı.

taylor-swift-eras-mexico-city-gold-2023-billboard-1548.jpeg

2023 yılının en çok kazanan dünya turneleri sıralamasında Beyonce 2. sırada yer alırken, Bruce Springsteen, Coldplay, Harry Styles ve diğer popüler isimler de listeye dahil oldu. Taylor Swift'in bu başarıları, müzik dünyasındaki etkisini ve popüler kültür üzerindeki gücünü bir kez daha gösterdi.