Survivor All Star'da Kim Elendi?

Survivor All Star'ın ilk eleme gecesinde Doğukan Manço, Ersin Korkut ve Sercan Yıldırım arasında yapılan düelloda kaybederek adaya veda etti.

Yayınlanma:
Survivor All Star'da Kim Elendi?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde ilk eleme heyecanı yaşandı. Gönüllüler takımından Doğukan Manço, Ünlüler takımından Ersin Korkut ve Sercan Yıldırım eleme potasına girdi. Günün oyunu düello oyunu oldu. Oyunda üç yarışmacı da birbirine karşı mücadele etti. Oyunun sonunda en az puanı alan Doğukan Manço, adaya veda eden isim oldu.

mancofg-001.webp

Eleme potasına kalan isimler Sercan, Ersin ve Doğukan arasında düello yaşandı. Rakiplerinin gölgesinde kalan Doğukan Manço, Survivor All Star 2024'ün elenen ilk ismi oldu. Elendikten sonra konuşma yapan Doğukan Manço, "Hayırlısı oldu. İnanılmaz rakipler var karşımda. Hepsi gurur duyulası insanlar. Çok güzel çalışmış insanlar. Bu adamın tuzu kuru zannettiler ama ben her şeyi tırnakları kazıyarak sağladım. Bu kadar erken eleneceğimi tahmin etmiyordum. Bir sonraki All Star'a katılmak istiyorum. Acun abiden söz istiyorum. Hepinizi tek tek tanıdım. Hepinizi sevdim" ifadelerini kullandı.