Survivor All Star 2024'de Sürpriz İsim

Survivor All Star 2024 kadrosu netleşti. Acun Ilıcalı, yarışmanın son isminin sakatlığı sebebiyle geçtiğimiz sezon finale kısa bir süre kala ayrılmak zorunda kalan Ersin Korkut olduğunu duyurdu. Turabi Çamkıran'ın sağlık sorunları nedeniyle kadroda yer almayacağını açıklamasının ardından, Ersin Korkut'un All Star yarışmacıları arasına katılması, sosyal medyada ve Survivor hayranları arasında heyecan yarattı.

Yayınlanma:
Survivor All Star 2024'de Sürpriz İsim

Survivor All Star 2024 için hazırlıklar devam ederken, Acun Ilıcalı son ismi açıkladı. Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle finale kısa bir süre kala yarışmadan ayrılmak zorunda kalan Ersin Korkut, bu sefer All Star kadrosunda yer alacak isimlerden biri oldu. Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "Survivor'ın çabukluğu ve hızıyla ses getiren yıldızlarından Ersin Korkut All Star 2024 kadrosunda. All Star'da Ersin ile beraber olacağımız için çok mutluyuz" ifadelerine yer verdi.

ersin.webp

Bu duyuru öncesinde, iki kez Survivor şampiyonu olan Turabi Çamkıran'ın sağlık sorunları nedeniyle kadroda yer almayacağını açıklaması dikkat çekmişti. Acun Ilıcalı, Turabi ile olan buluşmasını ve fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmış, ancak Turabi'nin katılamayacağını bildirmişti. Turabi ise bu kararı paylaşımında, Survivor'da yer almanın her zaman bir onur olduğunu vurgulayarak, kafasını kullanabilenler için bu adanın tüm hayallerin gerçekleşeceği bir yer olduğunu ifade etmişti.

İŞTE SURVİVOR ALL STAR 2024 KADROSU

1. DOĞUKAN MANÇO

2. NEFİSE KARATAY

3. MERVE AYDIN

4. YİĞİT POYRAZ

5. TURABİ

6. DAMLA CAN

7. SERCAN YILDIRIM

8. ALEYNA KALAYCIOĞLU

9. OGEDAY GİRİŞKEN

10. NAGİHAN KARADERE

11. NİHAT ALTINKAYA

12. SEDA OCAK

13. SAHRA IŞIK

14. YASİN OBUZ

15. GİZEM MEMİÇ

16. ÖZGÜR TETİK

17. FURKAN KIZILAY

18. ERSİN KORKUT