Nurgül Yeşilçay: 10 katı para verdiler senaryoyu kim okur?

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Berfu Yenenler'in 'Talk Show Perileri' programına katılarak, kariyerindeki önemli anları ve özel hayatından detayları paylaştı. Yeşilçay, 'Asmalı Konak' sonrası aldığı teklifler ve ilişkisi hakkında konuştu.

Yayınlanma:
Nurgül Yeşilçay: 10 katı para verdiler senaryoyu kim okur?

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Berfu Yenenler’in YouTube’da yayınlanan ‘Talk Show Perileri’ programında önemli açıklamalarda bulundu. Yeşilçay, kariyerinin dönüm noktalarından biri olan ‘Asmalı Konak’ta canlandırdığı Bahar karakteri sonrasında yaşadığı deneyimleri anlattı.

Yeşilçay, “Asmalı Konak bittikten sonra bana bir para verdiler… Adam ’10 katı para veriyorum’ dedi. Olabilir mi böyle bir şey? Hiç senaryoya falan bakmadım tabii” diyerek, aldığı teklifi kabul ettiğini ve bu teklifin ‘Melekler Adası’ dizisi için olduğunu belirtti. 2004 yılında yayınlanan ‘Melekler Adası’ dizisi, Yeşilçay'ın kariyerinde önemli bir yer tutuyor.

Özel hayatına dair de konuşan Yeşilçay, beş yıldır birlikte olduğu yönetmen Necati Kocabay hakkında, "Necati ponçik biri. Pamuk pamuk. Sakin, göründüğü gibi. Necati ile kavga edemiyorum. Necati kavga etmez. Evde genelde ben kendi kendime kavga ederim. Kimse o sırada benimle muhatap olmaz" ifadelerini kullandı.

Nurgül Yeşilçay'ın bu açıklamaları, hayranlarına kariyerindeki önemli kararlar ve özel hayatı hakkında ilginç bilgiler sunuyor. Ünlü oyuncunun samimi ve içten tavırları, programın keyifli bir atmosferde geçmesini sağladı. Yeşilçay'ın kariyeri ve özel hayatı, hayranlarının merak ettiği konular arasında yer alıyor.