Natalie Portman Çocuk Oyuncuları Uyardı

Natalie Portman, Hollywood'a 12 yaşında adım atmış bir oyuncu olarak, gençlerin sinema sektörüne girmesi konusunda tereddütlerini dile getirdi. Portman, "Bu alana girmelerini teşvik etmezdim. Kendimi çocuk oyuncu olarak koruyabilmem tamamen şansa bağlıydı" dedi.

Yayınlanma:
Natalie Portman Çocuk Oyuncuları Uyardı

"May December" adlı film, Cannes Film Festivali'nde ilk kez gösterildi ve bu yılın en dikkat çeken yapımları arasına girdi. İsrail asıllı ABD'li oyuncu Natalie Portman, filmle ilgili olarak Hollywood'daki çalışma koşullarına dair genç oyunculara uyarılarda bulundu.

Natalie Portman, 12 yaşında Luc Besson'un yönettiği "Sevginin Gücü" (Leon: The Professional) filmiyle sinema dünyasına adım atmıştı. Filmde, ailesinin ölümünden sonra bir tetikçinin yanına sığınan genç bir kızı canlandırmıştı.

NTV'de yer alan bir habere göre, Oscar ödüllü oyuncu, genç yaşta Hollywood'a adım atmanın risklerine dikkat çekti. Portman, gençleri bu alana teşvik etmeme konusunda uyarırken, çocuklara odaklanarak, "Benim zarar görmemem tamamen şansa dayalıydı. Çocuk oyuncular için tehlikeler var. Kesinlikle demiyorum ama genç yaşta Hollywood'a adım atmak riskler taşıyor. Ben şanslıydım, ayrıca aşırı koruyucu ve inanılmaz ebeveynlere sahiptim" ifadelerini kullandı.