Nagihan Karadere Neden Evlatlıktan Reddedildi?

Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil olan milli atlet Nagihan Karadere'nin kardeşi Fehmi Karadere, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yarışmacıyı ailelerinin reddettiğini duyurdu.

Yayınlanma:
Nagihan Karadere Neden Evlatlıktan Reddedildi?

Survivor yarışmasının tanınmış yüzlerinden Nagihan Karadere, All Star sezonuna katılacak. Ancak bu heyecan verici haber, ailesel bir tartışmayla gölgelendi. Karadere'nin kardeşi Fehmi Karadere, aile içi meseleleri sosyal medya üzerinden paylaştı ve Nagihan'ın anne ve babası tarafından evlatlıktan reddedilmesi için mahkemeye başvuru yapıldığını iddia etti. Kardeşinin bu sert eleştirilerine Nagihan Karadere ise henüz bir yanıt vermedi.

Survivor yarışmasının tanınmış isimlerinden Nagihan Karadere, yeniden All Star sezonu için hazırlıklara başladı. Ancak Karadere'nin özel hayatı, kardeşi Fehmi Karadere'nin şaşırtıcı bir paylaşım yapmasıyla gündeme geldi. Fehmi Karadere, Nagihan'ın ailesi tarafından evlatlıktan reddedilmesi için mahkemeye başvuru yapıldığını iddia etti. Ayrıca, "Bizi 3 kuruşa satanları biz beleşe veririz." şeklindeki yorumuyla dikkat çekti. Nagihan Karadere bu iddialara henüz bir yanıt vermedi. Kardeşinin sosyal medya üzerinden yaptığı bu paylaşımlar, hem Nagihan Karadere'nin hem de onu takip edenlerin gündeminde önemli bir yer tuttu. Bu durum, ünlü yarışmacının yarışma performansını ve psikolojisini nasıl etkileyeceği merak konusu oldu.

656d7246bc2b4619-w1200xh1545.webp

"Bizi 3 kuruşa sattı"

Survivor Nagihan için kardeşi, "Bizi 3 kuruşa satanları biz beleşe veririz." yorumunda bulunarak şoke etti.

656d72487997e804-w1200xh1352.webp

Nagihan Karadere ise bu paylaşımlarla ilgili henüz bir yorumda bulunmadı.