Mauro Icardi ve Wanda Nara İçin Çırağan Sarayı'nda Düğün Önerisi

Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi ve nişanlısı Wanda Nara için, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'dan İstanbul'daki Çırağan Sarayı'nda düğün yapma teklifi geldi.

Yayınlanma:
Mauro Icardi ve Wanda Nara İçin Çırağan Sarayı'nda Düğün Önerisi

Galatasaray’ın Paris Saint Germain'den transfer ettiği Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi, İstanbul'da yeni bir hayat kurarken, özel hayatıyla da gündemdeki yerini koruyor. Geçtiğimiz günlerde Wanda Nara'ya evlenme teklifi eden Icardi, nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

10 Yıl Sonra Yeniden Evlenme Teklifi

Wanda Nara, 10 yıl sonra aldığı evlenme teklifinden bahsederken, "İcardi bana bir düğün daha önerdi ama bunu organize etmek için vaktimiz olmadı" ifadelerini kullandı ve düğünün muhtemelen Arjantin'de olacağını söyledi.

Galatasaray'dan Efsane Düğün Teklifi

Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Icardi'ye İstanbul'daki tarihi Çırağan Sarayı'nda düğün yapma teklifi yaptı. Sabah gazetesinin haberine göre, Timur'un "Şampiyon olalım, düğününü Çırağan Sarayı'nda yapalım. Tüm dünya boğazın incisine geliyor" dediği belirtildi.

Icardi'nin, bu öneriyi Wanda Nara'ya ileteceği ve onun kararına bağlı olarak çiftin düğünlerini yaz ayında İstanbul’da yapabileceği ifade edildi.

Bu teklif, İstanbul'un tarihi ve göz alıcı mekanlarından birinde, dünya çapında ünlü bir çiftin düğününün yapılması fikrini gündeme getiriyor. Galatasaray yönetiminin bu jesti, hem Icardi'ye hem de kulübe olan bağlılığını ve misafirperverliğini gösteriyor. Bu efsane düğünün gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise merak konusu.