Kerem Bürsin, Altın Kelebek Ödül Töreninde Zor Anlar Yaşadı

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde "En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncusu" ödülünü kazanan Kerem Bürsin, sahnede konuşma yaparken zorlandı. Türkçe ve İngilizce karışık konuşması nedeniyle tepki çeken Bürsin, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Aynı gece, Güldür Güldür Show'un oyuncusu Rüştü Onur Atilla, Kerem Bürsin'in taklidini yaparak salondakileri güldürdü.

Yayınlanma:
Kerem Bürsin, Altın Kelebek Ödül Töreninde Zor Anlar Yaşadı

Kerem Bürsin, dün gece gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde "En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncusu" ödülünü aldı. Ancak, ödül konuşmasını yaparken Türkçe ve İngilizce kelimeleri karıştırarak cümleleri tam olarak oluşturamadı. Güzel oyuncu Melis Sezen'in kendisine verdiği ödül sonrası yaptığı konuşmada, İngilizce kelimeler kullanarak duraksadığı görüldü ve bu durum izleyenler tarafından tepkiyle karşılandı. Cem Davran'ın da İngilizce tebrik etmesiyle Bürsin'in konuşması, sosyal medyada tartışma konusu oldu.

altin-kelebek-te-odul-alan-kerem-bursin-sahnede-16592917-5545-m.jpeg

Gecede, Güldür Güldür Show "En İyi Komedi Dizisi" ödülünü kazanınca, ödülü almaya çıkan ekip üyesi Rüştü Onur Atilla, Kerem Bürsin'in sesini ve konuşma tarzını taklit etti. Onur Atilla, Bürsin'in sık sık kullandığı "Okey okey all right, the man" gibi İngilizce kelimeleri tekrarlayarak komik bir performans sergiledi ve "Benim İngilizcem bu kadar" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

KEREM BÜRSİN'E TEPKİ

Kerem Bürsin'in konuşması kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu. Konuşamadığı için tepki çeken Bürsin'e "Türkçe konuşamayan bir aktör", "Sanki Oscar ödülü almış gibi" ve "Türkçe kelimelerle arası bozuk" yorumları yapıldı.

İşte yorumlardan bazıları...

altin-kelebek-te-odul-alan-kerem-bursin-sahnede-16592917-9519-m.jpeg