Kenan Doğulu'dan Boşanma İddialarına Esprili Yanıt

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, yeni yıl kutlamaları için Kıbrıs'ta sahne aldı. Eşi Beren Saat ve annesi de bu özel geceye katıldı. Doğulu, yılbaşı konserinde sevilen şarkılarıyla hayranlarını coştururken, eşi ile ilgili boşanma iddialarına da esprili bir dille cevap verdi.

Yayınlanma:
Kenan Doğulu'dan Boşanma İddialarına Esprili Yanıt

Yeni yılı Kıbrıs'ta bir otelde karşılayan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, eşi Beren Saat ve annesinin de katılımıyla unutulmaz bir geceye imza attı. Doğulu, konuklarına müzik ziyafeti sunduğu gecede, sahne öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kenan Doğulu'dan Yeni Yıl Mesajı

49 yaşındaki sanatçı, 2023'ü değerlendirerek yeni yıl için umut dolu mesajlar verdi. Doğulu, "Bir sürü acı olay oldu. Her türlü ayakta kalmak zorundayız. 2024'e umutla bağlanacağız. Yeni yılda şahane günler diliyorum. Sağlık, başarı ve aşk gelsin." ifadelerini kullandı. Doğulu'nun bu pozitif mesajları, hayranlarına yeni yılda umut ve neşe aşıladı.

6593c7da5a846539-w1200xh1174.webp

Beren Saat ile İlgili İddialara Cevap

Doğulu, eşi Beren Saat ile ilgili olarak ortaya atılan boşanma iddialarına da cevap verdi. "Onlara çok güldük. 'Gizlice boşandılar' yazmışlar. Biz de 'Aa boşandık mı?' diye şaşırdık. Öyle bir şey olsa söylemez miyiz?" diyerek bu iddiaları esprili bir dille yalanladı. Yılbaşı konserinde sevilen şarkılarını seslendiren Doğulu, 2024'ün ilk saniyelerinde eşi Beren Saat'i öperek aşklarının devam ettiğini gösterdi.

Bu özel gece, Kenan Doğulu'nun müziği ve aşk dolu anlarıyla, hayranları için unutulmaz anlar yarattı. Doğulu'nun sahne performansı ve özel hayatındaki mutluluğu, yeni yıla umut ve sevgiyle başlamasına vesile oldu.