Kenan Doğulu'dan, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması

Yıllar sonra "İstanbul İçin Son Çağrı" filminde bir araya gelen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, Netflix platformunda yayınlanacak filmin galasında buluştu. Kenan Doğulu'nun da katıldığı galada, ikonik çiftin buluşması heyecan yarattı. Kenan Doğulu, projeci kimliğiyle olası bir iş birliğine sıcak baktığını ve Beren ile eşi için özel bir projeyle daha da heyecanlanacağını belirtti.

Yayınlanma:
Kenan Doğulu'dan, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, uzun yıllar sonra "İstanbul İçin Son Çağrı" adlı filmde yeniden bir araya geldi. Netflix platformunda izleyiciyle buluşacak olan filmin galası, dün akşam gerçekleşti.

Gala, Kenan Doğulu gibi ünlü isimlerin de katılımıyla özel bir atmosferde geçti. Kenan Doğulu, etkinlikte yaptığı açıklamada, Beren ve Kıvanç'ın bir araya gelmesinin kendisi için özel bir an olduğunu ifade etti. "Çağdaş klasikleri arasına girmiş bir çift benim için Beren ve Kıvanç." diyen Doğulu, uzun zamandır bu ikonik çiftin bir araya gelmesini beklediğini ve onların birlikte olduğu bir projenin kendisini heyecanlandırdığını dile getirdi.

ko.webp

Eşiyle Ortak Projeler İçin Kapıları Açık Tutuyor

Kenan Doğulu ayrıca, eşiyle beraber bir proje teklifi gelirse bunu değerlendirebileceğini, özellikle kendi hikayeleriyle ilgili bir projenin daha da heyecan verici olacağını belirtti. Oyunculuğa olan ilgisi ve projeci kimliğiyle herhangi bir iş birliğine sıcak baktığını ifade etti. Bu buluşma, uzun yıllar sonra yeniden birlikte olmanın getirdiği özel anları beraberinde getirdiği gibi, gelecekteki olası iş birlikleri için de heyecan uyandırdı.