İrem Derici'nin konsere Doblo ile gelişi olay oldu!

İrem Derici, Bursa'daki konserinde hayranlarına unutulmaz bir müzik şöleni sundu. Sahnedeki yüksek enerjisi ve renkli performansıyla dikkat çeken şarkıcı, yaşadığı talihsizlikleri ve konser yolculuğunda karşılaştığı maceraları dinleyicileriyle paylaştı.

Yayınlanma:
İrem Derici'nin konsere Doblo ile gelişi olay oldu!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Bursa'da gerçekleştirdiği konserle dinleyicilerini coşturdu. Yoğun ilgiyle karşılanan Derici, sahnede enerjik ve renkli bir performans sergiledi. Konserine 'Yansın Geceler' şarkısı ile başlayan Derici, 'Zorun Ne Sevgilim', 'Sevgi Olsun Taştan Olsun', 'Acemi Balık' gibi popüler şarkılarını da repertuvarında yer verdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde duygusal şarkılarıyla da hayranlarının kalbini fethetti.

Maceralarla Dolu Konser Yolculuğu

İrem Derici, Bursa'ya gelirken yaşadığı talihsiz olayları hayranlarına anlattı. Provalar için yola çıktığında aracın lastiğinin patladığını, ardından telefonunun bozulduğunu belirten Derici, Bursa'ya gelen aracın yolda alev alması ve diğer aracın yolda kalması gibi peş peşe yaşanan talihsizlikleri anlattı. Son olarak Doblo ile konsere yetiştiğini paylaşan Derici, bu maceralı yolculuğunu esprili bir dille anlattı.

Bursa’ya gelirken yaşadığı talihsizlikleri de paylaşan şarkıcı, "Provalarıma gideceğim, önce bizim arabanın lastiği patladı. Sonra telefonum bozuldu, olsun popçusun alırsın yenisini. Sonra Bursa’ya bizi getirecek olan araç yoldayken alev aldı. Başka araç geldi, Bursa’ya 40 dakika kala yine bir şey oldu, araç saplandı. Kaldık öyle. Size yetişmek için otostop çekeceğim artık öyle bir noktadayım. Polis memurlarımız sağ olsunlar yardımlarımıza koştular, Doblo ile konsere geldim" dedi.

Alkışlarla Noktalanan Konser

2 saati aşkın süren konserde, İrem Derici'nin enerjisi ve sahne performansı dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Konserin sonunda alkışlar eşliğinde sahneden ayrılan Derici, hayranlarına müzik dolu unutulmaz bir gece yaşattı.