Guns N' Roses Solisti Axl Rose'a Cinsel Saldırı Suçlamasıyla Dava Açıldı

Eski model Sheila Kennedy, Amerikan rock grubu Guns N' Roses'ın solisti Axl Rose'a cinsel saldırı ve darp suçlamalarıyla dava açtı. Kennedy, Rose'un kendisine 1989'da New York'taki bir otel odasında cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ederek duygusal stres ve cinsiyet temelli şiddet nedeniyle tazminat talep etti. Rose'un avukatları şu ana kadar bir yorum yapmadı.

Yayınlanma:
Guns N' Roses Solisti Axl Rose'a Cinsel Saldırı Suçlamasıyla Dava Açıldı

Eski model Sheila Kennedy, Guns N' Roses'ın solisti Axl Rose'a karşı cinsel saldırı ve darp suçlamalarıyla dava açtı. Kennedy, yaşanan olayın 1989'da New York'taki bir otel odasında gerçekleştiğini belirterek Rose'u kasten acı çektirme, duygusal stres ve cinsiyet temelli şiddet suçlamalarıyla dava etti.

Davanın Bir Jüri Tarafından Değerlendirilmesini Talep Edildi

Kennedy, 26 yaşında Penthouse dergisinin modeliyken Axl Rose ile bir gece kulübünde tanıştığını ve ardından otel suitinde Rose'un kendisine cinsel ve fiziksel saldırıda bulunduğunu iddia etti. Modelin avukatları, davanın bir jüri tarafından değerlendirilmesini talep etti.

guns-n-roses-in-solisti-axl-rose-a-cinsel-saldiri-ve-darp-suclamasi.jpeg

BBC'nin haberine göre, Axl Rose'un avukatları henüz suçlamalara dair bir açıklama yapmadılar. Kennedy'nin suçlamalarına ilişkin Rose cephesinden henüz resmi bir yanıt gelmedi.