Gonca Vuslateri'nin İbrahim Tatlıses Anısı

Gonca Vuslateri, hayatındaki yeni dönemler hakkında açıklamalarda bulunuyor. Hamileliği, ilişkisi ve İbrahim Tatlıses ile olan özel anılarını anlatıyor. İşte ünlü oyuncunun hayatındaki yeni gelişmeler ve geçmişte yaşadığı unutulmaz anlar.

Yayınlanma:
Gonca Vuslateri'nin İbrahim Tatlıses Anısı

Gonca Vuslateri, geçmişte "Anne olmayı hiç istemiyorum." açıklaması yapmış olmasına rağmen, 8 aydır birlikte olduğu sevgilisinden hamile kaldığını duyurdu. Bu beklenmedik gebelik, Vuslateri'nin hayatında yeni bir sayfa açtı. Oyuncu, YouTube'da katıldığı bir programda ilişkisini ve hamileliğini anlattı:İlişkimin beşinci ayında sürpriz bir gebelik. Ünlüler dünyasından uzak, ailenin mahremiyetine hizmet eden bir ilişkim oldu. Kala kaldım, çünkü evlilik düşünmüyordum.

"Bir noktada evleneceğiz”

Nikah konusuna gelince, çocuğun yasal hakları için her şeyden önce aile hukukunun üstünlüğüne inanan biriyim. Bir noktada evleneceğiz.” diye konuştu.

“Bir kızım olacak” diyen Vuslateri, “Ciddi bir ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ hayranıyım. İsmi Asya olursa hiç şaşırmam kendime.” dedi. Vuslateri, bebeğinin isminin 'Asya' olabileceğini, “Selvi Boylum Al Yazmalım” filminin hayranı olduğunu belirtti. Eşinin kimliği hakkında ise, "Levent memur biri, medya gündeminin bir parçası olmak istemiyor." ifadelerini kullandı.

630734284e3fe0175ce87e26.webp

İbrahim Tatlıses ile İlgili Anılar: Vuslateri, İbrahim Tatlıses ile ilgili özel anılarını da paylaştı:

“İbrahim Tatlıses çok sıra dışı bir ses. Şu anda İbrahim Tatlıses'le ilgili bir gündem var, 'o çok iyi bir ses ama şöyle biri' diye. Bu hiç bir zaman bitmeyecek, bunu biliyoruz. Ama ekrana çıktığımda İbrahim Tatlıses’le ilgili konuştuğumda iyi özelliklerini konuşurum çünkü iyi özellikleri vurgulamak iyiyi çoğaltır. Sanatçıların yaptıkları işlerle Karakterlerini ayrı tutmak gerekiyor. Tutmazsak çok hayal kırıklığına uğrarız. Michael Jackson, Woody Allen, Bill Cosby bunlara örnek. Maalesef hastalıklı iç dünyalar var.

"19 yaşındaydım"

Yaşamımın en şok edici deneyimlerinden biriydi .İbrahim Tatlıses’in sette birazdan ne olacağını bilmesi. 19 yaşındaydım tanıştığımızda, diyaloğumuz hiç kopmadı. Benim onun evinde daha çok sinir krizi geçirmişliğim vardır. Masalara vura vura delirmişimdir, o da halime bakıp ağlamıştır. Oradan da hiçbir şey olmamış gibi çıkartmıştır beni."

Vuslateri'nin bu açıklamaları, hamileliği ve özel hayatındaki değişikliklerle ilgili detayları ortaya koyuyor. Aynı zamanda, sanat dünyasındaki deneyimlerini ve geçmişte yaşadığı önemli anları da gözler önüne seriyor.