Gizem Karaca Zübeyde Hanım Rolü İçin Heyecanlı

Ünlü oyuncu Gizem Karaca, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı canlandıracağı yeni film projesi için heyecanlı.

Yayınlanma:
Gizem Karaca Zübeyde Hanım Rolü İçin Heyecanlı

Safranbolu'da çekimlerinin başlayacağı projede rol alacak olan Karaca, bu fırsatın kendisi için en büyük hayali olduğunu belirtti. Dönemin atmosferine uygun saç rengi seçimi için hazırlıklarını sürdüren oyuncu, projenin bu yıl çekileceğini ancak yayın tarihinin önümüzdeki yıl olacağını açıkladı. İzmir ve İstanbul arasında mekik dokuyan Gizem Karaca, her iki şehri de sevdiğini dile getirdi.

Ünlü oyuncu Gizem Karaca, önümüzdeki hafta başlayacak olan Karabük-Safranbolu çekimlerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı canlandıracak olmanın heyecanını yaşıyor. Karaca, bu rolün hayatında gerçekleştirmek istediği en büyük hayali olduğunu ifade ederek, "Onu gerçekleştireceğim için çok mutluyum" dedi.

Zübeyde Hanım'ın Hayatı Film Oluyor

Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın hayatının sinemaya uyarlanacağı bu projede Gizem Karaca, önemli bir rol üstleniyor. Film, Zübeyde Hanım'ın yaşamını konu alacak ve Selanik'e benzeyen Safranbolu'da çekilecek. Oyuncu kadrosunda Oya Başar, Altan Erkekli, Ahmet Kayakesen, Mehmet Aslantuğ, Halil Ergün gibi isimlerin yanı sıra Gizem Karaca da bulunuyor.

0x0-yeni-sinema-filmi-icin-hazirlanan-gizem-karacayi-heyecan-basti-1695947195700.jpeg

İmaj Değişikliği için Hazırlıklar Devam Ediyor

Gizem Karaca, dönem filmi olan bu projede uygun bir saç rengi seçimi yapmak için hazırlıklarını sürdürdüğünü belirtti. Karaca, "Bu sinema filmi dönem filmi olduğu için o döneme uygun, benim tenime de uygun saç rengine bakıyorum. Karar vermeye çalışıyoruz" dedi.

Çekimler Başlıyor, Yayın Tarihi Gelecek Yıl

Film çekimlerinin önümüzdeki hafta Safranbolu'da başlayacağını söyleyen Karaca, "Bu yıl çekilecek ama yayın dönemi önümüzdeki yıl olacak" açıklamasını yaptı. Gizem Karaca, Zübeyde Hanım'ı canlandırarak en büyük hayalini gerçekleştireceği bu projenin çok güzel bir film olacağına inandığını vurguladı.

İzmir-İstanbul Arasında Mekik Dokuyor

Aynı zamanda İzmir'de yaşayan Gizem Karaca, İzmir ile İstanbul arasında gidip geldiğini ancak bu durumdan şikayetçi olmadığını belirtti. Her iki şehri de çok sevdiğini ifade etti.