Fenomen Ece Ronay: Yaşananları Düşünerek Affediyorum

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, eski eşinin iş yerinin kurşunlanması olayına azmettirdiği iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ronay ve avukatı, ev ve telefon aramalarında suç delili bulunmadığını belirtti. Ronay, Instagram hesabından yaptığı açıklamada hayata bakış açısını ve affediciliğini dile getirdi.

Yayınlanma:
Fenomen Ece Ronay: Yaşananları Düşünerek Affediyorum

Eski eşinin iş yerinin kurşunlanmasını azmettirdiği iddiasıyla gözaltına alınan fenomen Ece Ronay, ifadesinin ardından mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ronay'ın avukatı, müvekkilinin evinde ve telefonunda yapılan aramalarda bir suç delilinin bulunmadığını söyledi. Ronay, gözaltında olduğu süre boyunca yaşadıklarını düşündüğünü ve eski eşi dahil herkesi affettiğini belirtti.

Ronay'ın Duygusal Açıklamaları ve Hayata Bakışı

Serbest bırakıldıktan sonra Instagram hesabından bir açıklama yapan Ece Ronay, hayatı ve geleceğe dair düşüncelerini paylaştı. "Bir daha asla üzülmeme kararı aldım. Hayat çok kısa" diyerek, sağlığının, gençliğinin ve güzelliğinin farkında olduğunu ifade etti. Ronay, yaşadığı zorlukları geride bırakma ve affedicilik konusundaki kararlılığını vurguladı. "Hayatımı berbat eden insan müsveddesini de affediyorum" diyerek, kendisinin ve hayranlarının önünde herkesi affettiğini belirtti ve kin tutmak yerine hayatını eğlenerek geçirme kararı aldığını açıkladı.

155640273-serbest-birakilan-fenomen-ece-ronay-cephesinden-166449005388m-1.jpeg

Ronay'ın Avukatının Açıklaması ve Hukuki Süreç

Ece Ronay'ın avukatları, müvekkilinin 'Mala Zarar Verme' suçuyla ilgili şüphesi nedeniyle yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldığını açıkladı. Avukatlar, Ronay'ın masumiyetine inandıklarını ve bu suçlamaların işlenmediğinin ortaya çıkacağına dair inançlarının tam olduğunu belirtti. Ronay'ın gözaltına alındığı andan itibaren maddi gerçeğin ortaya çıkması için çaba gösterdiğini, telefonlarının incelenmesi için şifrelerini bile paylaştığını açıkladılar. Ayrıca, kamuoyuna yansıyan eleştirilere karşı Ronay'ın 'masumiyet karinesine' ve 'lekelenmeme hakkına' saygı gösterilmesi gerektiğini vurguladılar.

Serbest kaldıktan sonra Instagram hesabından açıklama yapan Ece Ronay, şu ifadeleri kullandı:

"Bir daha asla üzülmeme kararı aldım. Hayat çok kısa arkadaşlar. Aldığımız nefesten elimizin, ayağımızın sağlıklı olmasına kadar her şey çok değerli. Hayatımızın bir daha geri gelmeyecek en güzel yıllarında yüklerimizden arınıp mutlu olmak zorundayız. Geri dönüp baktığımız bomboş ve mutsuz geçmiş iki yıl bir daha geri gelmeyecek ama bugünümü değiştirmek benim elimde.

Şükürler olsun sağlığım var, genç yaşta anne oldum dünya tatlısı bir bebeğim var. Son yaşananlara rağmen ayakta olan iş yerlerim var. Gencim, güzelim, duygularım var. Ben varım, özgürlüğüm var. Kötülüklere takılıp kaldıkça ilerleyemiyorum. Pişmanlık duyduğumda bunu nasıl yaptım, buna nasıl inandım diye kendime dert edindiğimde boşa geçirdiğim saatler, günler, aylardan başka kimseye bir şey olmuyor."