Ezgi Mola Bebeğini İlk Kez Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Ünlü oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı, 8 Mayıs'ta evlendikten kısa bir süre sonra bebeklerinin doğumunu duyurdular. Çift, bebeğin cinsiyeti yerine sağlıklı olmasının önemli olduğunu belirterek mutluluklarını paylaştı.

Yayınlanma:
Ezgi Mola Bebeğini İlk Kez Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Masumlar Apartmanı dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Ezgi Mola, 4 yıllık birlikteliğinin ardından işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs'ta evlendi. Evliliğin ardından hamile olduğunu açıklayan Mola, bebeğin cinsiyetinden çok sağlıklı olmasının önemli olduğunu ifade etti. Mustafa Aksakallı da aynı düşünceleri paylaşarak, şu ana kadar hep kız tahmininde bulunduğunu, ancak Mola'nın hep erkek tahmin ettiğini dile getirdi.

"Sağlıklı gelsin yeter"

Sürpriz nikahtan kısa süre sonra hamile olduğunu açıklayan Mola, "Bizim için cinsiyet o kadar önemli değil. Sağlıklı gelsin yeter, çok şükür her şey yolunda da gidiyor. Bizde bir anı olsun." demişti.

Aksaklı da, “Şimdiye kadar hep kız tahmin ettim. Ezgi de hep erkek diyordu. Bizim için sağlıklı gelsin yeter.” diye konuşmuştu.

40 yaşındaki Ezgi Mola, 6.3 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden minik oğlunun ilk karesini paylaştı.

657062b0e590c145-w1200xh1596.webp

Doktor kontrolü

Bebeğini doktor kontrolüne getiren ünlü isim, paylaşımına; "Canım doktorumuz. Sonunda o gün geldi mi? Kontrol günü..." mesajını yazdı.

Kısa sürede gündem olan paylaşıma yorum ve beğeni yağdı.