Ezgi Mola Anne Oldu! Ezgi Mola'nın Bebeğinin İsmi Ne?

Ünlü oyuncu Ezgi Mola ve işletmeci Mustafa Aksakallı, sade bir törenle evlendikten bir süre sonra bebekleriyle kavuştu. Mola'nın yakın arkadaşı Merve Dizdar, çiftin oğullarının adını Afife Tiyatro Ödülleri'nde açıklamış, bebeğin adının Can olacağını belirtmişti. Bu gece gerçekleşen doğumla, Mola ve Aksakallı ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşadı.

Yayınlanma:
Ezgi Mola Anne Oldu! Ezgi Mola'nın Bebeğinin İsmi Ne?

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, işletmeci Mustafa Aksakallı ile bir süre önce düzenlenen sade bir törenle evlenmişti. Bugünlerde mutlu bir gelişme yaşandı ve çift, bebekleriyle buluştu. Mola'nın yakın arkadaşı Merve Dizdar, daha önce bir ödül töreninde çiftin oğullarının adının Can olacağını ifade etmişti. Bu gece gerçekleşen doğumla birlikte, Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı sevinçlerini yaşayarak ilk kez anne-baba oldular.

merve-dizdar-kimdir-merve-dizdar-kac-yasinda-15958851-6863-amp.jpeg

Merve Dizdar Bebeğin Adını Söyledi

Özel bir gün olan Afife Tiyatro Ödülleri gecesinde Merve Dizdar'ın açıklamasıyla ortaya çıkan bebeklerinin adı, Can olacak. Ancak adın kim tarafından konulduğu hakkında bir belirsizlik bulunuyor. Bu mutlu haberi duyururken, çiftin doğumla ilgili ayrıntıları medyaya açıklamama tercihinde bulunduğu da belirtiliyor.