Esra Erol Programında Şok Anlar: Böbrek Hastası Eş Diyalizdeyken Sevgilisiyle Kaçmak İsteyen Kadın

ATV'nin popüler programı "Esra Erol'da" bu kez, eşinden ayrılmak isteyen Sevim Hanım'ın ilginç hikayesiyle gündeme geldi. Sevim Hanım, sosyal medyada tanıştığı başka biriyle evlenmek için mevcut eşinden ayrılmak istediğini açıkladı.

Yayınlanma:
Esra Erol Programında Şok Anlar: Böbrek Hastası Eş Diyalizdeyken Sevgilisiyle Kaçmak İsteyen Kadın

ATV'nin fenomen programı "Esra Erol'da" yine gündem yaratan bir olaya ev sahipliği yaptı. Programın sunucusu Esra Erol, stüdyo konuğu Sevim Hanım'ın eşinden neden ayrılmak istediğini sordu. Sevim Hanım, "Emrah Yaşlı'yı seviyorum ve onunla evlenmek için eşimden boşanmak istiyorum" yanıtını vererek herkesi şaşırttı. 25 yaşındaki kadın, yeni sevgilisi Emrah Yaşlı ile sosyal medyada tanıştığını belirtti.

Eşinden Ayrılmak İçin Programa Başvurdu

Sevim Hanım, eşi Ali Gündüz'den boşanmak için programa katıldığını açıkladı. Ali Bey'in program yapım ekibine başvuracağını öğrenince, kendisi de "Madem aranacağım, ben gideyim programa" diyerek kendi isteğiyle Esra Erol'un programına katıldı.

Eşiyle Yaşadığı Problemler

Sevim Hanım, eşi Ali Bey ile yaşadığı sorunları da dile getirdi. Eşinin böbrek hastası olduğunu ve çocuk sahibi olamadıklarını belirterek, tedaviyi reddeden eşinden bu nedenle ayrılmak istediğini ifade etti.

Eşinin Programa Canlı Bağlantı Yapması

Ali Bey, programda eşinin evden kaçışını ve kendisinin hastanede olduğu sırada yaşananları anlattı. "Hastaneden eve geldiğimde karımı bulamadım" diyen Ali Bey, Sevim Hanım'ın internet üzerinden sürekli birileriyle konuştuğunu ve evden bir not bırakarak ayrıldığını söyledi.

34.webp

Kaynanasının Şiddeti Ve Evdeki Problemler

Evliliklerinde çeşitli sorunlar yaşadığını belirten Sevim Hanım "Temizlik yapmadığım için kaynanam boğazıma sarıldı" dedi.

Sevim Hanım, yengesinin yönelttiği iddialar üzerine "Kaçacağım anlaşılmasın diye kocama 'Aşkım' deyip iyi davrandım." dedi.

Ali Bey, "Devamlı bana karşı geliyordu. Ben şu an yüzde 90 engelli diyaliz hastasıyım." diyerek kendini savundu.

7878.webp

Esra Erol'un Değerlendirmesi

Esra Erol,Sevim hanımın akıllara durgunluk veren açıklamalarının ardından , "Allah şifa versin. Zaten bu zor süreçte de böyle bir şey yaşıyor olmanız, açıkçası biraz vicdansızca! Hasta birini bu kadar üzüleceği, zor duruma gireceği, ruhsal anlamda etkileneceği bir duruma sokmak kimseye yakışmaz. " diyerek son noktayı koydu.