Engin Altan Düzyatan, Chris Hemsworth ve Irina Shayk İle Yan Yana

Engin Altan Düzyatan, Formula 1 Abu Dabi Grand Prix'i için pistteydi. Ünlü oyuncu, sosyal medyada yarışlarla ilgili paylaştığı içeriklerle dikkat çekti. Chris Hemsworth ve Irina Shayk gibi tanınmış isimlerle bir araya geldiği kareler, özellikle Ertuğrul ile Thor'un bir arada olmasıyla büyük ilgi gördü. Düzyatan, yarış tutkusunu ve yaşadığı deneyimi hayranlarına en gerçekçi şekilde aktardı.

Yayınlanma:
Engin Altan Düzyatan, Chris Hemsworth ve Irina Shayk İle Yan Yana

Ünlü aktör Engin Altan Düzyatan, son zamanlarda Formula 1 yarışlarını izlemek için Abu Dabi Grand Prix'e katıldı. Düzyatan, sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflarla ve videolarla bu deneyimini hayranlarıyla paylaştı.

Yarışlarda Chris Hemsworth ve Irina Shayk gibi ünlü isimlerle bir araya gelen Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar'ın çektiği karelerle dikkatleri üzerine çekti. Hem sosyal medyada hem de hayranları arasında, Ertuğrul'un Thor'la aynı karede olduğu anlar büyük ilgi gördü.

engin-altan-duzyatan-ile-chris-hemsworth-4.webp

Formula 1 tutkunu olan ve bu tutkusunu Abu Dabi'deki son yarışta yaşayan Engin Altan Düzyatan, sevilen oyuncu Irina Shayk ile de kısa bir sohbet fırsatı yakaladı. Gönderileri, takipçilerine oradaki atmosferi en gerçekçi şekilde yansıtarak büyük beğeni topladı.

engin-altan-duzyatan-ile-chris-hemsworth-5.webp