Didem Kınalı'ya Kapkaç Şoku: Beyoğlu Polisi Harekete Geçti

Ünlü oryantal Didem Kınalı, Beyoğlu Cihangir'de köpeğini gezdirirken iki kapkaççının hedefi oldu. 70 bin lira değerindeki cep telefonunu çalan şüpheliler, Beyoğlu polisinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Yayınlanma:
Didem Kınalı'ya Kapkaç Şoku: Beyoğlu Polisi Harekete Geçti

Beyoğlu Cihangir'de saat 21.30 sularında yaşanan olayda, oryantal Didem Kınalı, köpeğiyle gezmek için dışarı çıktı. Bu sırada, Kınalı'yı takibe alan iki şahıs, ünlü oryantalin evine girdiği sırada 70 bin lira değerindeki cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çaldı. Olayın ardından kaçan kapkaççılar, Kınalı'ya telefonunu para karşılığı geri getirebileceklerini söyleyen bir iş birlikçileri tarafından desteklendi.

Polisin Titiz Çalışması Sonuç Verdi

Didem Kınalı'nın şikayeti üzerine harekete geçen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin eşkallerini ve kimliklerini tespit etti. Yürütülen sokak sokak kamera incelemeleri sonucunda, Türkgücü Caddesi'nde kaçmaya çalışan şahıslar kıskıvrak yakalandı.

Şüpheliler Gözaltında

Gözaltına alınan şahıslardan Atilla A., Umut İ. ve Maşallah A., emniyetteki sorgularının ardından “kapkaç” suçundan adli işlemler için adliyeye sevk edildi. Bu kişilerden Atilla A.'nın 3, Umut İ.'nin 1 ve Maşallah A.'nın da 1 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

6576fd7e49759869-w1200xh2097.webp

Didem Kınalı Polise Teşekkür Etti

Olayın çözülmesi ve şüphelilerin yakalanmasının ardından Didem Kınalı, sosyal medya hesabından polis ekiplerine teşekkür mesajı yayımladı. Kınalı, yaşanan bu üzücü olayın ardından hızla harekete geçen polis ekiplerinin başarılı çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.