Damla Ersubaşı'na Eski Eşinden Uyuşturucu İftirası

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, eski eşinin iddialarına Instagram'da yanıt verdi. Ersubaşı, kızlarının babası eski eşi Mustafa Can Keser'in iddialarına yanıt verdiği paylaşımda uyuşturucu kullandığını itiraf etti. Ancak, Ersubaşı bu videoyu eski eşinin kendisine zorla çektirdiğini söyledi.

Yayınlanma:
Damla Ersubaşı'na Eski Eşinden Uyuşturucu İftirası

Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile evlenmiş ve bu evlilikten Zehra ve Zeynep isimli iki kızları olmuştu. Ancak çift, 2020 yılında çalkantılı bir şekilde boşanma kararı aldı.

Velayet Davası ve İddialar

Boşanmanın ardından 'ihanet' ve 'şiddet' iddiaları ile gündeme gelen çift, Mustafa Can Keser'in eski eşi Damla Ersubaşı'na karşı açtığı velayet davasıyla tekrar karşı karşıya geldi. Keser, mahkemeye eski eşinin yasaklı madde kullandığına dair görüntüler sunarak çocukların velayetini talep etti. Bu iddialar sonucunda mahkeme, çocukların velayetini Mustafa Can Keser'e verdi.

65854951eb0bf941-w1200xh882.webp

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal açıklamada, uyuşturucu kullanımını ve eski eşinin ailesinden kumar borcu nedeniyle para aldığını itiraf etti. Ersubaşı, çocuklarının velayetini vermesine rağmen sorunların devam ettiğini belirtti. Ersubaşı, "Ben uyuşturucuya düştüm. Eşimin ailesinin parasını kumarda yedim. Çeşitli vaatlerle aldım bu parayı şu anda ödüyorum. Çocukların velayetini verdim yine kurtulamadım. Bu çocuklar annesiz kalırsa sebebi Mustafa Can Keser'dir." dedi. Ancak, Ersubaşı bu videoyu eski eşinin kendisine zorla çektirdiğini söyledi.

Bu olay, magazin dünyasında geniş yankı buldu ve hem Ersubaşı'nın itirafları hem de Keser'in velayet davası, kamuoyunda büyük ilgi gördü. Bu durum, ünlü çiftin yaşadığı zorlu süreç ve onların çocukları üzerindeki etkileri açısından dikkat çekici bir örnek teşkil etti.