Cansu Dere, Yeni Bir Markanın Yüzü Oldu

Ünlü oyuncu Cansu Dere, son zamanların popüler ismi olarak yeni bir marka yüzü oldu. Uzun süredir herhangi bir dizi veya film projesinde yer almayan Dere, lansman gecesinde şıklığıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Gazetecilerle yaptığı sohbette yeni projeler ve Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili sorulara yanıt verdi.

Yayınlanma:
Cansu Dere, Yeni Bir Markanın Yüzü Oldu

Son dönemlerin parlayan yıldızlarından Cansu Dere, oyunculuk kariyerine yeni bir soluk getiriyor. Uzun süredir dizi veya film projesinde görünmeyen Dere, şimdi bir markanın yüzü olarak hayranlarının karşısına çıkıyor. Lansman gecesinde giydiği göz alıcı elbiseyle tüm dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu, medya mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Cansu Dere'den Yeni Proje Açıklaması

Cansu Dere, gelecekteki projeleri hakkında, "Henüz beni heyecanlandıran bir iş gelmedi. Birçok senaryo okuyorum ama şimdilik beklemeye devam ediyorum" dedi. Ayrıca, Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrollerini paylaştığı 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmi hakkında da konuşan Dere, filmi henüz izlemediğini ancak en kısa zamanda izleyeceğini belirtti.

656742cd83dfb226-w1200xh1820.webp

Kenan İmirzalıoğlu ile Yeniden Bir Arada mı?

Kenan İmirzalıoğlu ile tekrar bir projede yer alıp almayacağı sorusuna ise Dere, "Elbette, Kenan İmirzalıoğlu ile yeniden çalışmayı çok isterim ancak şu an için öyle bir proje yok" şeklinde cevap verdi.

Cansu Dere, yeni marka yüzü olarak ve gelecekteki projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Başarılı oyunculuğu ve zarif duruşuyla dikkat çeken Dere, hayranlarını heyecanlandıran yeni gelişmeler için bekleyişini sürdürüyor.