Acun Ilıcalı'dan Şok Açıklama: Survivor'ın Sezonluk Maliyetini Paylaştı

TV8'in popüler yarışma programı Survivor All Star 2024'ün ilk bölümü 1 Ocak Pazartesi günü başlıyor. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, Gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında programın süresi ve maliyeti hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Acun Ilıcalı'dan Şok Açıklama: Survivor'ın Sezonluk Maliyetini Paylaştı

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024, yeni sezonuyla 1 Ocak Pazartesi günü izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, programın perde arkasını, Gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında anlattı.

'Dünyadaki En Zor Survivor'ı Biz Çekiyoruz'

Acun Ilıcalı, programın süresinin uzun olmasına ilişkin, "Dünyadaki en zor Survivor'ı biz çekiyoruz. Altı ay süren yarışma, aslında bir futbol sezonu gibi düşünülebilir. Dünyada bu tür bir Survivor uygulaması yok. Yarışmacıların haftalık erzak dışında yemekleri bile kendileri kazanması gerekiyor" dedi. Bu sürenin programın sportif yapısının bir parçası olduğunu ve bir sistem üzerine kurulduğunu belirtti.

Survivor'ın Maliyeti ve Süresi

Ilıcalı, Survivor'ın maliyetine de değinerek,"Dünyadaki en zor Survivor'ı biz çekiyoruz. Süre uzun gibi duruyor ama Survivor sportif bir şov aslında. Bir futbol sezonu gibi düşünün. Futbol sezonu nasıl dokuz ay sürüyorsa, Survivor da altı ay sürüyor. Kendi sporumuzu yarattık diyebiliriz. Dünyada böyle bir Survivor uygulaması yok. yarışmacıların haftalık erzak dışında yemekleri bile kendileri kazanması gerekiyor. Elenmemek üzerine kurulan bir sistem var." ifadelerini kullandı. Programın maliyeti ve süresi, Türkiye'nin televizyonculuk sistemine özgü dinamiklerle ilişkilendiriliyor. Survivor All Star 2024'ün yeni sezonunun, bu büyük maliyet ve uzun hazırlık süresinin ardından izleyicilere heyecan verici bir deneyim sunması bekleniyor.