Abdullah Alev'i Seçiyor! Kızılcık Şerbeti'nin Fragmanından Sarsıcı Anlar

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, 15 Aralık'ta ekranlara gelecek olan yeni bölümüyle izleyicileri büyük bir sürprizle karşılıyor. Abdullah'ın çarpıcı açıklamaları ve ailenin yaşadığı dramatik anlar, dizi tutkunlarını heyecanlandırıyor. Oyuncu kadrosundaki iddialı isimlerle büyük ilgi gören dizi, reyting rekorları kırmaya devam ediyor!

Yayınlanma:

Hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiren Kızılcık Şerbeti dizisi geçen hafta yayınlanan bölümüyle gündeme bomba gibi düşmüştü. 15 Aralık Cuma günü yayınlanacak bölümü de merakla beklenen Kızılcık Şerbeti'nden yeni fragman geldi.

Settar Tanrıöğen, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Doğukan Güngör, Ceren Karakoç, Sibel Taşçıoğlu gibi iddialı isimlerin yer aldığı dizi her hafta reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

1-011.webp

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 42. bölümde Abdullah ve Alev'in aşkı aileyi derinden etkilemişti. İzleyiciler de bu aşka tepki göstermiş ve sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyümüştü. Merakla beklenen 43. bölümden 2. fragman geldi.

Fragmanda, Abdullah'ın seçimini yaptığı görüldü. Kendisine çok aşık olan karısı Pembe'ye boşanmak istediğini söylüyor. Kocası Abdullah'ı Alev'e kaptıran Pembe'nin ise dünyası alt üst olur.

33.webp

Öte yandan Ömer'in hastalığı bütün aileyi derinden sarsıyor. Ölümle cebelleşen Ömer, ameliyata giriyor, fakat Kıvılcım'ın ise bundan habersiz.

Yayınlanan son olaylarla Kızılcık Şerbeti izleyicileri iyice sabırsızlandı. Heyecan dolu bölüm için izleyiciler gün sayıyor...