Yarın 7 ilde kuvvetli yağış bekleniyor

MGM Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemirci, 5 günlük hava tahminlerini duyurdu ve 7 il için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Yayınlanma:
Yarın 7 ilde kuvvetli yağış bekleniyor

Hava Durumu Tahminleri

MGM Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemirci, 5 günlük hava durumu tahminini açıkladı. Özdemirci, Aksaray, Sivas, Kayseri, Şanlıurfa ve Tunceli'de yağış beklenmediğini belirtti. Hava durumunun açık ve az bulutlu olacağını dile getirdi.

Yağışlı Bölgeler

Perşembe günü için uyarıda bulunan MGM, yurdun iç, güney ve doğu kesimlerinde aralıklı yağış geçişlerinin olacağını bildirdi. İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda sağanak yağışlar bekleniyor. Karabük, Kastamonu, Çorum, Ankara, Çankırı, Kırıkkale ve Burdur çevrelerinde cuma günü yer yer kuvvetli yağışlar etkili olacak.

Pazar Günü Sonrası

Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu Bölgesi ve Doğu Anadolu'da aralıklı yağışların devam edeceği öngörülüyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda cumartesi günü yağış bekleniyor. Pazar gününden itibaren ise yağış beklentilerinin olmayacağı belirtildi.