Yalan Makinesi Burçlar! En Çok Yalan Söyleyen 3 Burç

Dikkatli olun! Bu burçlarla karşı karşıyayken her şeye inanmayın. Yalan söyleme konusunda oldukça usta olabilirler.

Yayınlanma:
Yalan Makinesi Burçlar! En Çok Yalan Söyleyen 3 Burç

İKİZLER (21 MAYIS – 20 HAZİRAN)

Wigle, İkizler burcu karakterlerinin doğrularla olan karmaşık ilişkisini şöyle ifade ediyor: "İkizler, gerçekliği sürekli değişen, tartışmaya açık ve belirsiz bir olasılıklar dizisi olarak görürler. Bu yüzden, anıları genellikle gerçek olaylar ile tamamen hayal ürünü anlatımların bir karışımıdır."

"İkizler burcunun dürüstlük anlayışı, oldukça değişkendir ve bu durum, onların anlık ruh halleri ve ileri sürdükleri amaçlara göre farklılık gösterir. Örneğin, Donald Trump, Kanye West ve Hubert-Joseph Henry gibi ünlü İkizler burcu kişilikleri vardır."

en-cok-yalan-soyleyen-3-burc-belli-oldu-6358-1280x720.jpg

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

Akreplerin ihmal etme sanatında ustalıkları, başkalarının yalanlarından faydalanmalarına ve kendi yalanlarını etkili bir araç olarak kullanmalarına olanak tanır.

Genellikle gerçek ve içtenliği saklamaları, başkalarına veya kendilerine olan güvensizliklerinin bir göstergesidir.

Akrepler, kronik bir şüphe içinde yaşar ve herkesin kendilerini alt etmeye çalışacağı düşüncesiyle hareket eder; bu sebepten dolayı, rakiplerine, düşmanlarına, hatta çocuklarına, sevgililerine veya köpek gezdiricilerine bile üstünlük sağlamak için yalan söylemeyi tercih ederler.

Psikolojik manipülasyon konusunda yetenekli oldukları için, bir Akrep yalanıyla yakalandığında, suçlayan kişiyi kendi gerçeklik algısını derinden sorgulatacak bir duruma getirebilir. Bu, hakikatin tamamının sorgulanmasına yol açar. Akrepler, gizliliği tercih eder ve gölgelerde başarıya ulaşır çünkü örtbas etme konusunda beceriklidirler.

Akrep yalancılarının öne çıkan bir listesi bulunmamaktadır, çünkü oyunun ustaları olarak, nadiren hatalar yapar veya fark edilirler.

en-cok-yalan-soyleyen-3-burc-belli-oldu-9865-1280x720.jpg

OĞLAK (22 ARALIK – 19 OCAK)

Oğlaklar, keyif için değil, tamamen iş ve kariyer hedefleri doğrultusunda yalan söylerler. Kendilerini ileriye taşımak, stratejik hamleler yapmak ve maddi kazanç elde etmek için bu yönteme başvururlar. Bu davranış biçimi, Richard Nixon, Robert Ripley, Benedict Arnold, Anna Anderson gibi ünlü Oğlak burcu kişiliklerinin taktiklerinde açıkça gözlemlenebilir, ancak bu isimler sadece birkaç örnektir.

en-cok-yalan-soyleyen-3-burc-belli-oldu-4483-1280x720.jpg