Ünlülerin yoğun ilgi gösterdiği düğün öncesi Avrupa gemi yolculuğu başlıyor

Hindistan'ın en zengin iş insanı Mukesh Ambani'nin oğlu Anant ve nişanlısı Radhika Merchant'ın düğün öncesi eğlenceleri devam ediyor. Ambani ailesi, muhteşem kutlamaların ardından Avrupa'ya lüks gemi yolculuğu düzenleyecek. Ünlülerin katılacağı bu büyük düğün öncesi etkinlikler merakla bekleniyor.

Yayınlanma:
Ünlülerin yoğun ilgi gösterdiği düğün öncesi Avrupa gemi yolculuğu başlıyor

Hindistan'ın en varlıklı ailesi olan Ambani ailesi, oğulları Anant ve nişanlıları Radhika için muhteşem bir düğün organize ediyor.

Ev sahipliğini yaptıkları üç günlük görkemli kutlamaya Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump, Hillary Clinton ve Butan kraliyet ailesi gibi birçok ünlü isim katılmıştı. Rihanna gibi dünya çapında ünlü bir şarkıcı da konser vermişti.

Ambani ailesi, düğün eğlencesinin ardından genç çifte özel bir Avrupa turu düzenlemeye karar verdi. Bu tur, Temmuz ayındaki düğünden önce gerçekleşecek ve Avrupa'nın çeşitli limanlarını ziyaret edecek.

Turun teması Hiçbir şey yapmanın güzelliği olarak belirlendi ve Ranbir Kapoor, Alia Bhatt, Salman Khan gibi ünlülerin yanı sıra iş insanları ve siyasetçiler de davet edilecek. İtalya'nın güzel limanları arasında yer alan Palermo, Roma ve Cannes gibi şehirleri ziyaret edecek olan gemi turu, Portofino sahilinde son bulacak.

Ambani ailesi, genç çift için düzenlenecek bu özel etkinlikte Hint, İtalyan ve Fransız mutfağından lezzetler sunacak ve unutulmaz partiler düzenleyecek. Mukesh Ambani'nin yüksek serveti düşünüldüğünde, bu tür harcamalar sürpriz olmamalı.

Mukesh Ambani'nin kızı Isha Ambani'nin 2018'deki düğünü 100 milyon dolara mal olmuş ve Beyoncé sahne almıştı. Ambani ailesi, diğer oğlu Akash'ın düğününde ise Coldplay'i ağırlamıştı.