TOKİ, aylık 9 bin 434 TL taksitle ev sahibi olma imkanı sunuyor

TOKİ, ev sahibi olma hayali kuranlara yönelik birçok fırsat sunmaya devam ediyor. Türkiye genelinde, yılın ortalarında bile ev sahibi olma şansı yakalamak isteyenler için TOKİ önemli imkanlar sağlıyor.

Yayınlanma:
TOKİ, aylık 9 bin 434 TL taksitle ev sahibi olma imkanı sunuyor

Artık yılın ortaları geldiğinde, Türkiye’de genel olarak ev sahibi olma hedefi kuranlar için TOKİ, çeşitli fırsatlar sunmaya devam ediyor.

TOKİ %25 peşinat ve 120 aya kadar vade seçenekleriyle taksit imkanı sunarak, ev sahibi olmayı daha kolay hale getiriyor. Şu anda farklı daire seçenekleri ve ekonomik fiyatlarla projelerini sunan TOKİ, konut ihtiyacını karşılamak için çalışmalarına devam ediyor. İşte TOKİ'nin konut projeleri hakkında detaylar...

TOKİ, ev sahibi olma hayali kuranlar için %25 peşinat ve 120 aya kadar vade seçeneğiyle sunulan taksitlendirme avantajlarını duyurdu. Ekonomik fiyatlar, çeşitli daire seçenekleri ve geniş ödeme imkanları sunan TOKİ, ev sahibi olmayı daha kolay hale getirmeyi amaçlıyor. Projeler farklı illerde yer almakta olup, her ilde farklı vade ve fiyat seçenekleri bulunmaktadır.

Ankara TOKİ konut projeleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara'nın Beypazarı ilçesinde hayata geçirdiği 2. Etap 428 Konut Projeleri kapsamında 113 konutu kura yöntemiyle satışa çıkaracak. Ev sahibi olma hayali kuranlar için önemli bir fırsat sunan bu proje, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Beypazarı'nda rahat ve modern yaşam alanları arayanlar için önemli bir fırsat olan kura yöntemiyle yapılacak satışlar, ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir imkan sunuyor.

Başvuru detayları:

Kura ve sözleşme bilgileri: