Temmuz 2024'ün Şanssız Günlerine Dikkat: Bu Tarihlerde Sakinliğinizi Koruyun

Astrolojik olayların kaderimizi etkileyebileceği düşünülüyor. Temmuz 2024'ün en şanssız günlerinin hangileri olabileceği tahmin ediliyor. Şaşırtıcı bir şekilde, 13'üncü Cuma günü kötü şans getirmeyebilir.

Yayınlanma:
Temmuz 2024'ün Şanssız Günlerine Dikkat: Bu Tarihlerde Sakinliğinizi Koruyun

Temmuz 2024'ün En Şanssız Günleri

Bu ay nasıl olacak? Ne zaman uyanık olmanız gerektiğini kendiniz öğrenin. Gezegenlerin geriye doğru hareketleri, amansız Ay ile bağlantılar ve yıldızların genel hizalanması tehlikeli bir kombinasyon yaratabilir. Bu günlerde de aynı olacak: 7 Temmuz, 23 Temmuz, 30 Temmuz.

7 Temmuz, 23 Temmuz, 30 Temmuz Şanssız Günlerdir

7 Temmuz'da Ay Merkür ile bağlantı kuracak ve bu gezegenin etkilerini yoğunlaştıracak. O zaman hayatımıza nüfuz edecek negatif enerjiyi hissedeceğiz. Sadece zihinsel olarak değil fiziksel olarak da kendimizi daha kötü hissedebiliriz. Güçsüz kalacağız ve her şeyi yapma isteğimizi kaybedeceğiz. O günü bekleyip bir sonrakine cesurca ilerlemek daha iyidir.

23 Temmuz'da Platon muhalefette olacak. Böylece bu gezegenin olumsuz titreşimlerini çoğunlukla hissedeceğiz. Ve bu, güçsüzlük ve bir dizi geri dönüşü olmayan olaya dahil olma ile ilişkilidir. Bu günde tek bir hata bile bizi tamamen mahvetmeye ve daha sonra geri dönüşü zor olacak bir şeyin içine sürüklemeye yeter. Bu nedenle dikkatli olmak ve aceleci kararlar vermemek önemlidir.

30 Temmuz'da yine Ay-Mars kavuşumu gerçekleşecek. Ve doğal yoldaşımız savaş gezegeninin etkisini artırınca işler gerginleşiyor. O zaman dengenizi bozmak ve kavgacı olmak kolay olacaktır. Bu nedenle çevrenizdeki insanlarla ilişkinizi bozmak istemiyorsanız, kolay olmayacak olsa da sinirlerinizi kontrol altında tutmaya çalışmanız daha doğru olacaktır.