Sosyetik Çiftin Evlilik Sözleşmesi Ortaya Çıktı: 18 Maddelik Anlaşmayla Boşanmanın Eşiğinden Dönüldü

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Elif İnci Aras, 13 yıllık eşi Baran Aras'tan boşanma kararı almış ancak daha sonra barışmıştı. Boşanma dilekçesi geri çekilirken çift arasında 18 maddelik evlilik sözleşmesi olduğu ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Sosyetik Çiftin Evlilik Sözleşmesi Ortaya Çıktı: 18 Maddelik Anlaşmayla Boşanmanın Eşiğinden Dönüldü

İstanbul Sosyetesinin Ünlü Çifti Baran ve Elif Aras'a İlişkin Çarpıcı Gelişmeler

Geçtiğimiz yıl günlerce konuşulan olayların ardından, Baran Aras ve Elif İnci Aras çifti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Elif İnci Aras, 13 yıllık eşi Baran Aras'tan boşanma kararı almış ancak daha sonra bu kararından vazgeçmişti. Sabah yazarı Bülent Cankurt bu konuya ilişkin ilginç detayları kaleme aldı.

Yazısında, Elif Hanım'ın evliliklerini kurtarmaya karar verdiğini ve boşanma dilekçesini geri çektiğini aktaran Cankurt, çift arasında yapılan evlilik sözleşmesine de dikkat çekti. Sözleşmede yer alan en çarpıcı madde ise, Baran Bey'in Elif Hanım'ı aldatmayacağını kabul etmesi ve aldatması durumunda bütün mal varlığını Elif Hanım'a devredeceği taahhüdüydü.

Bu ilginç detaylarla gündeme gelen çiftin artık mutluluk içinde birlikte olmaları sevindirici bir gelişme olarak yorumlandı. Umuyoruz ki, bundan sonra tüm sorunları geride bırakarak mutlu bir hayat sürerler.