Skoda’dan daha uygun fiyatlı araç satışı başladı: Stoklar sınırlı

Skoda'nın en uygun SUV modeli Kamiq, Fiat Egea Sedan'a göre daha ekonomik bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Detaylar haberimizde!

Yayınlanma:
Skoda’dan daha uygun fiyatlı araç satışı başladı: Stoklar sınırlı

Skoda Kamiq: Fiat Egea Sedan'dan daha uygun fiyatlı SUV!

Skoda otomotiv firmasının en ideal SUV modeli olan Kamiq, Türkiye pazarında büyük ilgi görüyor. Ayrıca, Kamiq bir Fiat Egea Sedan versiyonundan daha uygun fiyatlı. İşte detaylar...

Skoda otomotiv firması, Karoq, Kamiq ve Kodiaq SUV modelleri ile Türkiye'de büyük ilgi görüyor. Güncel Skoda otomobil fiyat listesine bakıldığında, en ideal SUV modelinin Kamiq olduğu göze çarpıyor. Ayrıca, Skoda Kamiq SUV modeli, bir Fiat Egea Sedan Limited donanımlı araçtan daha uygun fiyatlı.

Fiat Egea Sedan vs Skoda Kamiq

Fiat otomotiv firması, Türkiye pazarında ekonomik fiyatlı sıfır otomobiller sunuyor. Egea Sedan modeli, güzel tasarımı ve ekonomik fiyatı ile dikkat çekiyor. En donanımlı versiyon olan Limited, geniş ilgi görüyor.

2024 model yılı Fiat Egea Sedan Limited 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT modeli 1.592.900 TL'den satılırken, 2024 model yılı Skoda Kamiq Elite 1.0 TSI 115 PS DSG modeli 1.539.900 TL'den satışa sunuldu.

Skoda Kamiq SUV, Fiat Egea Sedan Limited'dan daha uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çekiyor. Bu durum, Skoda'nın Fiat'a karşı avantaj sağladığını gösteriyor. Skoda Kamiq'in daha uygun fiyatlı olması, alıcıları cezbetmeye devam ediyor.