Sahildeki Sandviç Yeme Keyfi Martı Saldırısına Dönüştü

Twitch yayıncısı, Venedik'te sahilde sandviç keyfi yaparken sandviçi çıkardığında onlarca martının saldırısına uğradı. O anlar korkunç anlar olarak yayınlandı.

Yayınlanma:
Sahildeki Sandviç Yeme Keyfi Martı Saldırısına Dönüştü

Venedik'te Martın Saldırısına Uğrayan Twitch Yayıncısı JustKeth

Venedik'te yaşanan olayda, Twitch'te 77,600 takipçisi olan Taylandlı JustKeth adlı yayıncı, dünyanın en önemli turizm noktalarından olan Venedik'te bir yandan gezerken bir yandan da canlı yayın yapmaya başladı.

Şehirdeki gezisi sırasında acıkan JustKeth, sahilde sandviç yemek istedi. Bir işletmeden jambonlu sandviç alan kadın, yemeği paketten çıkarıp ekrana gösterdiği sırada onlarca martının saldırısına uğradı.

Ne olduğunu anlamadan martıların saldırısına uğrayan yayıncı, çığlık atarak elindeki yiyeceği bırakmak zorunda kaldı ve sandviç kısa süre içinde parçalara ayrılarak kayboldu.

Martıların saldırısına maruz kalan JustKeth, şaşkınlıkla karşı karşıya kalsa da bir süre sonra durumu kabullenerek gülümsedi ve yayını sonlandırdı.

Olay, JustKeth'in Twitch hesabında paylaştığı video ile kısa sürede viral hale geldi ve binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.